2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر من چرا اینجوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست
اونا دو سه روز زودتر میگن خب بعضی وقتا مثل امسال من شرایط تولد گرفتن برای همسرم ندارم اونا که میخوان ...

نمیشه هم‌بگی چرا بی‌خبر میگن چه بی چشم روزه بهش محبت کردیم این جوابمون میده

نه تو چیزای دیگه جاریم همیشه حرص میخوره که چرا دوتا برادرا انقد به من اهمیت میدن فکر میکنم اینم نقشه ...

😂😂😂 تاثیر سریال نیست

به حس شیشمت اعتماد داشته باش

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وقتی هر سال تکرار میکنن شما باید بدونی برای همسرت تولد گرفتن ... اصلا اهمیت نده به قول دوستان بهت ...

خب الان امشب گفتن بیاین من حدس میزنم تولده ممکنه هم نباشه شاید کار سال قبل رو نکنن این نگفتنشون حتی به من آدم رو هر سال تو یه دو راهی میزاره که گرفتن یا نگرفتن 

من هر سال همین کارو میکنم میرم با خوشحالی خوش میگذرونم 

چون تجربه ثابت کرده نقطه ضعف دست جاریم ندم بدتر میکنه

خب الان امشب گفتن بیاین من حدس میزنم تولده ممکنه هم نباشه شاید کار سال قبل رو نکنن این نگفتنشون حتی ...

بنظر من همسرتون باید بهشون بگه که دیگه شب تولدش مهمونی نگیرن اگر دوبار دست رد بزنین و بگین ما نمیاییم شاید منصرف بشن ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

عزیزم بعضی اوقات مخصوصا در ارتباط با خانواده همسر باید در لحظه زندگی کرد اتفاقا سعی کن ناراحت نشی  تولد رو قبول کن از سمتشون برو خوش بگذرون حالا که زحمت رو به شما نمیدن همسرتم راضی میمونه

اونا دو سه روز زودتر میگن خب بعضی وقتا مثل امسال من شرایط تولد گرفتن برای همسرم ندارم اونا که میخوان ...

شاید دیدن شرایط نداری میخان اونا بگیرن .سالهای دیگه خودت ۴. ۵روز زودتر زنگ بزن دعوتشون کن .این که مشکل لابنحل نیست

خب الان امشب گفتن بیاین من حدس میزنم تولده ممکنه هم نباشه شاید کار سال قبل رو نکنن این نگفتنشون حتی ...

خوب فردا شب هم شما بگیر اونا که جلوی کار شما را نمی‌گیرن عوض دستت درد نکنه هست بیا و خوبی کن 

عزیزم بعضی اوقات مخصوصا در ارتباط با خانواده همسر باید در لحظه زندگی کرد اتفاقا سعی کن ناراحت نشی ت ...

ناراحت نمیشم اصلا هیچوقت زندگیمو برای این چیزا تلخ نکردم فقط برام جالب بود رفتارشون میخواستم ببینم از نظر شما هم همینطوره یانه باید اطلاع بدن یا نه

به نظرم شما کلا هر خانمی با همسرتون حرف بزنه حساس میشی ...چرا اینقدر کمبود عزت نفس داری ...رو‌جاری و ...

عزیزم من کمبود عزت نفس دارم یا شما که به خریدای جاریت حسودی میکنی و افسرده میشی؟

هررررر خانمی؟ اگه مسلمونی که باید بدونی تو دین هم نهی شده زن و مرد نامحرم با هم خلوت کنن حالا میخواد چت باشه یا تماس تلفنی 90 در صد خانومای اینجا نظر منو تایید میکنن که درد دل با غیر هم جنس خوب نیست.خودم به شوهرم گفتم به جاریم کمک کنه وگرنه الان طلاق گرفته بودن.شورشو در آوردن منم صدام در اومد.

اون تاپیک دیگمم که در مورد ی خانوم دیگه بود برو بخون اکثر خانوما تایید کردن که من بیخود حساس نشدم

در مورد زن داداشامم گفتم چرا با شوهر من حرف زدن؟برو با دقت بیشتری بخون حالا که خوندی

من زن حساس زیاد دیدم به خودم نمیتونم بگم حساس.

شوهر من کنار من حالش خوبه و احساس خوشبختی میکنه هر شب دست و پامم میبوسه بعد 9 سال هنوز تشکر میکنه بهش جواب مثبت دادم 

چون آدم گیر و غرغرو و دیوانه ای نیستم 

اینجا یه محیط زنونه اس خانوما میان چیزایی که تو دنیای واقعی نمیتونن به بقیه بگن اینجا به حالت درد دل بهم میگن 

خوب فردا شب هم شما بگیر اونا که جلوی کار شما را نمی‌گیرن عوض دستت درد نکنه هست بیا و خوبی کن

مگه من گفتم بگیرن که باید بگم دستت درد نکنه 

بحث تولد نیست بحث احترامه شما متوجه نیستی

میفهممبا شوهرت صحبت نکردی

نه چون خوشحال میشه نمیخوام تولدش رو براش تلخ کنم 

من فقط برام عجیبه رفتارشون میخواستم ببینم از نظر شما هم عجیبه یا نه؟اینکه اطلاع نمیدن اصلا

اخه مثلا من و شوهرم اگه بخواهیم برای برادر شوهرم تولد بگیریم حتما زنگ میزنیم به خانمش بیاد کمکون یا ببینیم اون نمیخواد بگیره ما برنامه هاش رو خراب نکنیم یه وقت

نه چون خوشحال میشه نمیخوام تولدش رو براش تلخ کنم من فقط برام عجیبه رفتارشون میخواستم ببینم از نظر شم ...

اره والا عجیبه

یه بار به شوهرت بگو ببین چی میگه

البته اگر منطقی هست شوهرت

من دوازده سال عروس خانواده شوهرمم همچین چیزی ندیدم

خانه شماره 12 میدان گریمولد