2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر من چرا اینجوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست
اونا دو سه روز زودتر میگن خب بعضی وقتا مثل امسال من شرایط تولد گرفتن برای همسرم ندارم اونا که میخوان ...

اسی ببین اونا خو ادم نیستن ولی رفتی اونجا بهترین تیپو بزن 

برو بشین بگو و بخند و هی دور شوهرت بچرخ و قربون صدقش برو 

اون وسطا یکی دوتا دستور ریزم به جاریت بده 

به هیییییچ عنوان هم ازشون تشکر نکن 

اگر تونستی بقیه کیکم اضاف اومدو بردار بگو وای شوهرم دوست داره میبرم با خودم 

با ادم پررو بایدپررو رفتار کنی 

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه باباچه کاریهیکی دو روز قبل تر بگیرهاونا زنگ زدن بگه ما گرفتیم چند روز قبل حالا هم نیستیم خونه جای ...

اصلا زنگ میزنن که نمیگن تولده 

شوهرمم میگه دعوتمون کردن

مثلا یه دعوت معمولیه بعد میریم یهو میبینیم کیک و شام و دیزاین و معمولا سه روز تا یک هفته زودتر این کارو میکنن

باید با خودت هماهنگ کنن کارشون واقعا بی منطق و عجیبه😐 سر خود چرا تولد میگیرن آخه

تازه 9 سالم هست از زندگیمون میگذره دو تا هم بچه داریم

یعنی تو عقد نیستیم که بگم به روال سابق برای برادرشون تولد میگیرن

اینکه اصلا منو این وسط حساب نمیکنن فشاریم کرده 

:)))

اسی ببین اونا خو ادم نیستن ولی رفتی اونجا بهترین تیپو بزن برو بشین بگو و بخند و هی دور شوهرت بچرخ و ...

کیک رو هیچوقت نمیارم با اینکه کلیم اصرار میکنه میگم نه شوهرم دوست نداره کیک بیرونی کیکایی خودم میپزمو میخوره فقط :))

تازه 9 سالم هست از زندگیمون میگذره دو تا هم بچه داریمیعنی تو عقد نیستیم که بگم به روال سابق برای برا ...

تو همه چی یهت اهمیت نمیدن یا فقط در مورد تولد اینطوریه؟

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

اصلا زنگ میزنن که نمیگن تولده شوهرمم میگه دعوتمون کردنمثلا یه دعوت معمولیه بعد میریم یهو میبینیم کیک ...

خب وقتی هر سال تکرار میکنن شما باید بدونی برای همسرت تولد گرفتن ... اصلا اهمیت نده به قول دوستان بهترین آرایش و لباستو بپوش و برو خوش بگذرون ... حتی خودت تولد نگرفتی بگو ما هفته ی پیش تولد گرفتیم اونم دو نفره ... شاید به پزشون برخورد و دیگه تولد نگیرن ...🤨

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

باید کاری کنی که دیگه اینکارو نکنن.

اگه بدش میاد با شوهرش حرف بزنی اتفاقا این سری این کارو بکن خیلی هم شدید

رفتی برو بربز و بپاش.

بخور دوتا ایرادم بگیر بیا

کاری کن بار اخرش باشه 

تو همه چی یهت اهمیت نمیدن یا فقط در مورد تولد اینطوریه؟

نه تو چیزای دیگه جاریم همیشه حرص میخوره که چرا دوتا برادرا انقد به من اهمیت میدن 

فکر میکنم اینم نقشه خودشه که من کم اهمیت جلوه کنم :))))))))))))) (سریال کم باید ببینم )