2777
2789
عنوان

اگه دختر مجرد بودین ودرامدتون ماهی 40 میلیون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 55 پست
شما برو نظرت رو بخون بعد بیا بپر به مردم.فکر کنم شماهم از اون دسته دخترایی بودی که نتونستی مرد پولدا ...

خوشبختانه هم درامد خودم خوبه هم همسرم

سال ها پیش ازدواج کردیم و کنار هم رشد کردیم تا به درامد عالی برسیم

نظرم رو هم میدونم چیه، همچنان هم فکر مبکنم کسی که درامد بالا داشتن خانم رو دلیل کافی برای عدم تمایل به ازدواج میدونه، هدفش از ازدواج صرفا بهره مالی بردن از همسرشه!

حقیقتا بده ادم بنده پول باشه

خوشبختانه هم درامد خودم خوبه هم همسرمسال ها پیش ازدواج کردیم و کنار هم رشد کردیم تا به درامد عالی بر ...

آفرین دقیقا همینه👌🏻

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختانه هم درامد خودم خوبه هم همسرمسال ها پیش ازدواج کردیم و کنار هم رشد کردیم تا به درامد عالی بر ...

اوه اوه چه نگاه از بالا به پایینی داری . حاضرم بنده ی پول باشم تا یکی مثل تو خودشیفته و از خود مچکر .

منم انقدر دارم که غصه ی پول و بخورم . من میگم زندگی تنهایی بهتر از ازدواجیه که منت رو سرت باشه . با اینکه به قول خودت داری ولی انقدر کمبود داری که داری اینجا داشته هاتو جار میزنی و فخر میفروشی

اوه اوه چه نگاه از بالا به پایینی داری . حاضرم بنده ی پول باشم تا یکی مثل تو خودشیفته و از خود مچکر ...

خانم شما حالتون خوب نیست

اول میگید شوهرت پول نداره و عقده ای شدی

بعد که میگم اشتباه فکر میکنید میگی فخرفروشی میکنی!!! امر بفرمایید من چی بگم شما ایراد بنی اسرائیلی نگیری🤣

خانم شما حالتون خوب نیستاول میگید شوهرت پول نداره و عقده ای شدیبعد که میگم اشتباه فکر میکنید میگی فخ ...

شما ذهنت بیماره. من کی گفتم پول نداریم . من گفتم اگه خودم حقوق ۴۰ داشتم هیچوقت ازدواج نمیکردم ، ببین بعدش چقدر چرت و پرت بافتین شما و یک کاربر دیگه . عقده ای هم خودتی صد بار این کلمه و تکرار کردی واسه من . اگه انقدر حالت خوبه تو زندگیت انقدر به یکی کلید نمیکردی