دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
دختر؟ حقوق ۴۰؟ ازدواج؟؟چقدر باید بدبخت باشم که با این شرایط به ازدواج حتی فکر کنم؟خدایا عقلم و ازم ن ...
حقوق ۴۰ چه ربطی به ازدواج نکردن داره؟
یعنی شما فقط ازدواج میکنی که یکی خرجت رو بده؟
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حقوق ۴۰ چه ربطی به ازدواج نکردن داره؟یعنی شما فقط ازدواج میکنی که یکی خرجت رو بده؟
من ازدواج کردم که خانواده تشکیل بدم و خوشبخت بشم. ولی وقتی نتونستم کار کنم و درآمد داشته باشم ، به خاطر پول اذیت شدم. نکنه خودت از اونایی هستی که تور میکنی خرجت کنن ؟ وگرنه منظور من و اینطوری متوجه نمیشدی
من ازدواج کردم که خانواده تشکیل بدم و خوشبخت بشم. ولی وقتی نتونستم کار کنم و درآمد داشته باشم ، به خ ...
شما برو نظرت رو بخون بعد بیا بپر به مردم.
فکر کنم شماهم از اون دسته دخترایی بودی که نتونستی مرد پولدار تور کنی تا به آرزوهات برسونتت الان عقده ای شدی
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
شما برو نظرت رو بخون بعد بیا بپر به مردم.فکر کنم شماهم از اون دسته دخترایی بودی که نتونستی مرد پولدا ...
اتفاقا من از اون دخترایی بودم که تو سن کم با یک پسری که سن اونم کم بود ازدواج کردم . همه چی رو باهم ساختیم و تلاش کردیم سختی کشیدیم ولی الان بهترینش و داریم خداروشکر، ۱۱ سال زندگی کردیم و سختی کشیدیم ولی عقده ای اسمش نیست ، روزگار دیده اسم مناسبشه . به عنوان مادر حاضر نیستم دخترم مثل من زندگی کنه . میخوام کار کنه دستش تو جیب خودش باشه و تن به هر ازدواجی نده . هر مردی لایق ازدواج نیست
شمایید که میفرمایید دختری که انقدر درامد داره نباید به ازدواج فکر کنهاگر درامد بالا داشتن رو دلیل بر ...
واقعا ارزش نداره این همه سختی ای که تو تو زندگی هست و به جون خرید . واقعا تو زندگی ها مشکلات زیاده و تو هر زندگی ای هم یک مشکل وجود داره . زندگیه مجردی با درآمد بالا به مراتب سختی کمتری داره نسبت به ازدواج