2777
2789
عنوان

تاپیکای شوهرای نی نی سایتو میبینم واقعا از ازدواج وحشت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
تصور اینکه اینقدر بی پناه باشی واقعا ترسناکهفقط خدا کمکشون کنه

خیلی سخته خدانکنه هیچ زنی این شرایط رو تجربه کنه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا بفهمیم کی خوبهتنها چیزی که به ذهنم میرسه تست روانشناسی قبل ازدواجه

ببین کسی دست بزن داشته باشه که نمیشه با تست روانشناسی تشخیص داد. 

اولش که خودشون رو نشون نمیدن. به مرور ذات کثیف شون رو میکنن. 

امیدوارم هیچ وقت به همچین شخصی برنخوری

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

ببین من روزی که زندگیم خوبه با شوهرم خوش هستم نمیام تاپیک بزنم از شوهرم تعریف کنم اما مثلا روی با شو ...

کتک زدنو اینا نه

ولی خیانت بوده متاسفانه 

آدمای دور تر( مثلا پسر خاله بابام که خداروشکر ارتباط نداریم)

کتک بوده

خداروشکر امیدارم همیشه زندگیتون خوب باشه💕

من دوتا تا خواستگار داشتم متاسفانه درست نبودن

خدا کنه آدم خوبی وارد زندگیم بشه

ن عزیزم همه که اینجوری نیستن. 

شوهر من تا حالا روم دست بلند نکرده

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

ببین کسی دست بزن داشته باشه که نمیشه با تست روانشناسی تشخیص داد. اولش که خودشون رو نشون نمیدن. به مر ...

کاشکی حداقل سریع تر بفهمه آدم

یکی بود برای آشنایی اومد

همون هفته بود توی تحقیق فهمیدم بابای پسره بینی مادرشو توی دعوا داغون کرده بود

دیگه ادامه ندادیم

حالا استرسش رو دارم نکنه یکی بیاد برای من دیر بفهمم اینطوریه 

موضوعات زن و شوهری که دارکه هیچ 

تاپیک عروس و مادر شوهر هم دارک تر 

تازگی هم که خبرش پیچیده عروس مادرشوهرش رو بابت درگیری سر طلاهاش فرستاده اونور یعنی نه فقط سایت کلا همه جا اتفاقات دارک هست 

خداروشکر به امید خدا همیشه خوشبخت باشین🩷🌱

ممنونم امیدوارم شما هم آدم درستی سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی❤

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

سلام عزیزم خوبی؟ تویکی ازناپیکام نظر دادی ترسیدم نی نی یار ببینه اینجا میگم🫢😅❤️ن چیزی نمیشه ... فق ...

البته میدونی من قبلا ی تاپیک زدم هیچ اتفاقی نیفتاد حتی تو پربازدید ها هم رفت...یک صفحه از تاپیکام کلا پرید.....

ولی اینسری تاپیک زدم تو عنوان تاپیک مث احمقا نوشتم هیچی نمیشه نی نی یار هیچکاری نمیکنه زیر ده ثانیه کاربریم و تعلیق کرد یک ماهه😑😑😑😨

ولی این تاپیکی ک الان شما توش نظر دادیی چند ساعته هیچ ولی هیچکاری باش نکرده چون اینجا ننوشتم نی نی یار هیچکاری تمیکنه