2777
2789
عنوان

شوهر نمک نشناسم

241 بازدید | 15 پست

تا دیروز خودمو ب اون راه میزدم و توجیه میکردم کاراشو 

تا اینکه این حرکتو کرد امروز مثل هرروز عین کوزت داشتم خونه رو تمیز میکردم و به دوتا بچم ک با فاصله سنی یکسال هستن با بدبختی رسیدگی میکردم بچه هام کوچیکن یکی ۶ماهه یکی یکسال و نیمشه اصلا هم اروم و قرار ندارن بعد اینکه کلی کار کردم از صبح ننشسته بودم آب و عرقم شده بود یکی زنگ زد گفت برا شام میام خونه شام درست کن ساعت ۷بود! سریع ماکارونی درست کردم پسر کوچیکم زمین نمیموند کنار گاز رو ماشین ظرفشویی گذاشتمش و غذا درست میکردم ک خالش زنگ زد گفت مادرش مریضه منم نشستم دوباره گوشت دراوردم و غذا رو زیاد کردم گفتم ببر براشون نمیتونه بنده خدا غذا درست کنه و دوباره خونه رو جمع کردم فقط طی اشپزخونه مونده بود غذا درست کردم پسرم یکم کثیفش کرده بود اومد خونه گفت برو بالا پیش مامانم حالشو بپرس رفتم دیدم ظرف داره تو ظرفشویی شستم و زنگ زد بیا پایین بچه داره گریه میکنه از خواب پاشده رفتم دیدم زمینو طی کشیده خیلی خوشحال شدم گفتم کمک کرد بالاخره اشپزخونمونم کوچیکه یهو دیدم شروع کرد بهم حرف زدن تو هیچ کاری نکردی همرو خودم انجام دادم و کلی حرف بارم کرد خستگی توی بدنم خشک شد افتادم گریه حتی براش مهم نبود چقدر حالمو بد کرده از محل کارش بهش زنگ زدن کارداشت رفت میتونست برگرده برنگشت تو همون حال با خستگی و دوتا بچه مارو ول کرد تخت خوابید نمیدونین چقدر از لحاظ روحی بهش احتیاج داشتم اینم بگم من تو خانواده خودم تو رفاه کامل بودم این اقا با کلی دروغ اومد خواستگاریم و حتی طلا برام نخرید و مراسمم نگرفت بعد ک گله میکنم میگه تو بهترین زندگیو داری و سرکوفت فامیلامو بهم میزنه 

I’m happy 😆 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بخدا انقدر این چند وقت شوهرای سمی دیدم تو نی نی سایت که میگم شما هیچ مشکلی نداری😅

مرسی ممنونم😅🖤 ولی نمیدونی این اقا و خانوادش چ بلاهایی ک سر من نیاوردن و من بخشیدمشون تو نامزدی بودم ک مشروب خورده بود و منو کشید رو زمین جلو همه فامیلاش گفت گورتو گم کن و اومد معذرت خواهی بابامم گفت بیای خونه باید ب حرفم گوش بدی و شرط و شروط برام گذاشت خودمم نمیدونم چرا موندم تو این زندگی و صدام در نیومد 

I’m happy 😆 
مرسی ممنونم😅🖤 ولی نمیدونی این اقا و خانوادش چ بلاهایی ک سر من نیاوردن و من بخشیدمشون تو نامزدی بود ...

قسمت گلم

همش قسمته

الهی روی خوش زندگیو ببینی💝❤️

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

خب والا من باشم همون وسط دونه دونه کارهایی که کردم براش میشمرم و میگم حالا بیا پامو ماچ کن😁

پا رو ماچ کردن بیخیال باورت میشه توی ۶سال زندگی حتی یکبار برام ن تولد ن روز زن هیچ کاری ک نکرده هیچ تبریکم نگفته

I’m happy 😆 
درکت میکنم سعی کن به خانوادش کمک نکنی هربار بهانه بیار و یواش یواش خوبیاتو کمش کن به فکر خودت باش از ...

خانوادش ولکن من نیستن دوتا خواهر داره هربار ک تفریح و مسافرته هستن ولی پای مشگلات ک میشه فرار میکنن 

I’m happy 😆 
پا رو ماچ کردن بیخیال باورت میشه توی ۶سال زندگی حتی یکبار برام ن تولد ن روز زن هیچ کاری ک نکرده هیچ ...

والا چی بگم 

نمونشو دیدم متاسفانه دور برم البته نه به شدت مال شما 

به نظرم بیشتر باهاش صحبت کن و ازش بخواه رفتارشو درست کنه

والا چی بگم نمونشو دیدم متاسفانه دور برم البته نه به شدت مال شما به نظرم بیشتر باهاش صحبت کن و ازش ب ...

خیلی بهش گفتم حتی تولد و مناسبتا خواستم یادش بدم ولی تغییر ناپذیره و فوق العاده غرغرو میگم بیا بریم پیش مشاور من حرفامو ب اون بگم شاید اون ب ی زبونی بگه تو متوجه بشی نمیاد میگه من مشگلی ندارم

I’m happy 😆 
خیلی بهش گفتم حتی تولد و مناسبتا خواستم یادش بدم ولی تغییر ناپذیره و فوق العاده غرغرو میگم بیا بریم ...

میدونی علتش چیه؟؟؟؟

چون می‌دونه اون هر رفتاری کنه شما تو زندگی هستی و از  اینکه ترکش کنی نمیترسه اصلا 

حالا یا واقعا نمیترسه و براش مهم نیست یا شما این حسو بهش دادی که هرگز زندگیتو ول نمیکنی و همیشه هستی