2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
عزیزم منو میشناسی؟؟؟خواهرشوهرمو چی؟؟؟ من اسم آوردم یا واقعا مشهور شدیمو خبر ندارم!😐اینجا یه سایت بر ...

توام مگه منو میشناسی که بخوای درمورد نفرینو این چیزا حرف بزنی 

بس کن توروخدا 

کلا از نظر اخلاقی مشکل داری که دوساعت بحث میکنی 

شما حتی درمورد سینه و باسن خواهر شوهرتم گفتی بعد میگی کارما مشهور نشدی خدا نکنه آدمایی مثل شما مشهور ...

اره عزیزم شما خواهرشوهرت بد لباس بپوشه  کل سینه باسنش پیدا باشه جلوت نازو عشوه بیاد بهت برنمیخوره حتی یذره؟🙂 من میدونم اتفاقی نمیوفته ولی اون آدم برای حرص خوردنت اون کارو کنه نظرت چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم شما خواهرشوهرت بد لباس بپوشه کل سینه باسنش پیدا باشه جلوت نازو عشوه بیاد بهت برنمیخوره حت ...

بر بخوره هم خودم مشکلمو باهاش حل میکنم آبروشون نمیبرم 

والا جلدی برادرش پوشیده دیگ 

مگه مشکل روانی داری که به این چیزا حسادت میکنی 

توام مگه منو میشناسی که بخوای درمورد نفرینو این چیزا حرف بزنی بس کن توروخدا کلا از نظر اخلاقی مشکل د ...

کاش یذره درست صحبت کنی. من فقط همینو ازت میخوام لطفا لطفا وقتی میبینی یکی یه مشکلی داره با حرفات بیشتر اذیتش نکن اگه قصدت کمکه باهاش صحبت کن اگه ام نه کلا ساکت باش ممنون❤️

کاش یذره درست صحبت کنی. من فقط همینو ازت میخوام لطفا لطفا وقتی میبینی یکی یه مشکلی داره با حرفات بیش ...

کاش توام یاد بگیری 

وقتی هنور خیلی بچه ای ازدواج نکنی 

ما همه با خانواده همسرمون مشکل داریم اما مثل شما بی حیا نیستیم با جزئیات کامل تعریف کنیم 

بسلامت 

کاش توام یاد بگیری وقتی هنور خیلی بچه ای ازدواج نکنی ما همه با خانواده همسرمون مشکل داریم اما مثل شم ...

من حالم بد بود دوست داشتم تعریف کنم کاش آدمای انرژی منفی مثل تو کم بشن یاد بگیر مهربون بودنو اینکه یه مرحم باشی وقتی یکی حالش بده  بسلامت

من حالم بد بود دوست داشتم تعریف کنم کاش آدمای انرژی منفی مثل تو کم بشن یاد بگیر مهربون بودنو اینکه ی ...

تا وقتی آدمایی مثل شما هست تو دنیا 

هیچی درست نمیشه 

تو مثلا مهربونی ؟ شرف نزاشتی واسه خانواده شوهرت 

من از خدامه خواهر شوهرم به تیپو قیافس برسه از خدامههههههه 

خیلی جاها دلمو شکوندن 

ولی از خدامه به خودش برسه‌

بعد تو میای آبروشو میبری 

درسته مانمیسناسیم اما اونم خدا داره 

به قوللللل خودت کارما هست 

کل تاپیکات بدو بیراه به این بدبختاس بعد حرف از مهربونی میزنی برو خودتو درمان کن

من حالم بد بود دوست داشتم تعریف کنم کاش آدمای انرژی منفی مثل تو کم بشن یاد بگیر مهربون بودنو اینکه ی ...

انرژی من منفیه ؟ 

الان بشینم بگم اره خواهر شوهرت دزده 

هوله سینشو ریخته بیرون جلوی تو که همجنس خودشی 

انرژیم مثبت میشه ؟ 

چند سالته خدایی؟

اره عزیزم شما خواهرشوهرت بد لباس بپوشه کل سینه باسنش پیدا باشه جلوت نازو عشوه بیاد بهت برنمیخوره حت ...

برای چی باید بهم بخوره ؟اگر رفتارش واقعا بد باشه ناز و عشوه بیاد که خودش رو بیشتر خراب کرده شاید هم تصور شماست فرم حرکت و راه رفتنش اونجوری هست 

خدایی چیز دیگه ای پیدا نکردی از خواهرشوهرت بگی ؟

برای چی باید بهم بخوره ؟اگر رفتارش واقعا بد باشه ناز و عشوه بیاد که خودش رو بیشتر خراب کرده شاید هم ...

این کلا تاپیکاش یا درمورد باسن خواهر شوهرشه یا دزدی خواهرشوهرشه 

سنش خیلی کمه 

من یکییییی از دردام بخوام بگم به خدا گریه میکنید از دست خانواده همسرم اماااا همسرم همیشه خوبی کردنو یادم داده 

هیچ وقت نه بدشون میگم 

آرزومه خواهر شوهرم به خودش برسه 

برادرش مگه مرد غریبس 

مردی که با بدن خواهرش تحریک شه که مرد نیس

این کلا تاپیکاش یا درمورد باسن خواهر شوهرشه یا دزدی خواهرشوهرشه سنش خیلی کمه من یکییییی از دردام بخو ...

بله الان رفتم تاپیک دزدی رو خوندم 

چقدر راحت تهمت دردی میرنه همه هم بهش گفتن اخه اگر گردنبند رو برداشته باشه لای شال گذاشته باشه دیوونه است شال رو بده بهت ؟باز حرف خودشو میزد 

قشنگ توهمات خودشونو از خانواده شوهر اینجا میکن نصف حرف‌هایی که اینجا عروسها از خانواده شوهر میکن توهمات خودشونه نه واقعیت 

جاری ام اینجوری نگاهم کرد یا فلان حرف رو زد بهم حسودی میکنه 

خواهرشوهرم بهم تیکه انداخت 

اینایی که پشت سر خواهرشوهر حرف می زنن همون زنداداش هایی هستن که عمیقا به خواهرشوهر حسودیشون می شه دوست دارن یه جا خودشون رو خالی کنن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

الان میاد نفرینمون میکنه 🤣

اره واقعا خیلی خوبی بهت یاد داده همسرت اگه قصدت خوبی بود و کمک اینجوری صحبت نمیکردی یه مشت آدم متوهم به منطقی بودن ولی هیچوقت ابعاد یه سری صحبتارو و اینکه از همه جانب نگاه کنید به یه قضیه رو بلد نیستید مغزتون زنگ زدس تا صبحم باهات صحبت کنم حرفای خودتو میزنی