2777
2789
کاش میشد مثل قبل چندتا شهر بزنی اولویت ن فقط یکی منم لرستانم تهران رو میزنم که احتمال قبولی بیشتره

عه من همکلاسم خرم ابادی بود

یه سال از من زودتر مدرک گرفت

پارسال کیفیت بخشی قبول شد

من براتون دعا میکنم

شماهم برا من دعا کنید🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه من همکلاسم خرم ابادی بودیه سال از من زودتر مدرک گرفتپارسال کیفیت بخشی قبول شدمن براتون دعا میکنمش ...

کیفیت بخشی احتمالا بیفته بعد عید آزمونش میزنه سرم همون شرکت کنم وقت بیشتر باشه برا خوندن.البته اگ آزمونش جدا بشه.چشم حتما دعا میکنم

یعنی نوین قابل اعتماده؟من پارسال کتابای انتشارات آراه خریدم

نمیدونم والا من رشتم معماری هم دانشگاهی هام ازمون دبیری هنر شرکت کرده بودن میگفتن از انتشار دفترچه تا ازمون با نوین جلو رفتن قبول شدن شهرستان 

اخع زشته ی مارو هیچ جا استخدام رسمی نمیگرفت همه شوک شدن که یهو مهندسی معماری اموزش و پرورش داره میگیره

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•