2777
2789

با اینکه وضع مالی خونوادش خوبه نمیگم خیلی عالیه ولی خوبه متوسطه من اصلا مشکلی به کمک کردن و پول دادن به مامانش و داداشش ندارم تا حالا هرگز دخالت نکردم پنج ساله ازدواج کردم واسه مامانش ماشین خرید هم چیزی نگفتم

ولی چندماهه ماهانه به خواهرش که متاهله هم پول میده به من گفت ۷۰ میلیون بیشتر نمیدم ولی  اصلا راضی نیستم

خودمم نمیخوام بی سیاست بازی دربیارم بنظرتون چجوری بهش بگم راضی نیستم؟🥲

اینم بگم من لنگ ۷۰ ملیون نیستم خداروشکر وضع مالیمون خوبه ولی خواهرش خیلی منو اذیت کرده خیلی اصلا دلم نمیخواد بهش کمک کنه😑🤌🏻

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷۰ میلیون  واقعی یا کیکه  راستشو بگو 🤠🤠🤠

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

۷۰ میلیون واقعی یا کیکه راستشو بگو 🤠🤠🤠

وای🤦🏻‍♀️😖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

شغلش چیه که ۷۰تومن میده

چه فرقی میکنه اخه🤦🏻‍♀️😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم شوهرم ماهی صد میدهه

واقعا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر تامین کامل هستید و از آینده نگرانی ندارید 

به نظر دست خواهرش رو گرفتن اسیبی نمیزنه اگه شما در اسایش باشید 

میدونم دلخوری از خواهرشوهر سخت و وحشتناک اما شاید نیاز زندگی و روزی رسان زندگیش دست برادرش هست 

وای🤦🏻‍♀️😖

اخه ۷۰ میلیون خیلیه خدایی 😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

خیلی مایه دارین

نه بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40