2777
2789
من فردا هم آزمون دستگاه های اجرایی دارمدو بار قبلی قبول شدم تو مصاحبه ردبد میارم ولی هنوز بی خیال نش ...

براتون دعا میکنم🥲اصلا نگران نباشید من مطمئنم قبول میشید

شمام منو یادتون نره التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه ریزی کنید اگر متاهل نیستید و بچه ندارید راحت تره شرایطاز جروه خلاصه هم میتونی استفاده کنی زود ...

بچه دارم .جزوهای کیانی رو میخونم شما منابع اصلی رو میخونید ؟بنظرت جزوها رو بخونی کارسازه

بچه دارم .جزوهای کیانی رو میخونم شما منابع اصلی رو میخونید ؟بنظرت جزوها رو بخونی کارسازه

من هم کیانی میخوندم دور اول😅

الان که دور اخرمم از روی منابع اصلی میخونم 

البته من نکات مهمی خارج از جزوه ها تا الان ندیدم 

بیشتر حاشیه ها تو منبع اصلی مونده 

شما بچه هم داری الان دیگه نزدیک شونزده امتیاز از ما جلو تری خانوم😅

گلم انقدر امتیاز دادن به حق تدریس و پیش دبستانی ها ۱۶امتیاز در برابرش هیچه

من که هیچی ندارم چی🤕

چهار سال پیش کنکور نود و نه با رتبه سه رقمی نشد برم فرهنگیان چون شهرم بومی کسی رو نمیخواست 

حالام اینجوری مجبورم استخدامی بدم با هزار استرس

من که هیچی ندارم چی🤕چهار سال پیش کنکور نود و نه با رتبه سه رقمی نشد برم فرهنگیان چون شهرم بومی کسی ...

بدشانسی آوردی ولی ایندفعه حتما قبول میشی چون چند دور خوندی ملکه ذهنت شده.شهرت برا آزمون ظرفیتش زیاده؟

بدشانسی آوردی ولی ایندفعه حتما قبول میشی چون چند دور خوندی ملکه ذهنت شده.شهرت برا آزمون ظرفیتش زیاده ...

مرسی عزیزم

اره ایلام ظرفیتش خوبه اگرم نخواست تهرانو میزنم