golbaharnaz مدیر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 عنوان کسایی که آموزگاری و کلاس استخدامی قبول شدین | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 35 پست اگر خودتون یا اطرافیانتون کسی قبول شده میشه بیاد بگه چقدر خونده ممنون میشم. دیروز | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 4723 من فردا هم آزمون دستگاه های اجرایی دارمدو بار قبلی قبول شدم تو مصاحبه ردبد میارم ولی هنوز بی خیال نشدم Be nice😊
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 من فردا هم آزمون دستگاه های اجرایی دارمدو بار قبلی قبول شدم تو مصاحبه ردبد میارم ولی هنوز بی خیال نش ... براتون دعا میکنم🥲اصلا نگران نباشید من مطمئنم قبول میشیدشمام منو یادتون نره التماس دعا
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 برنامه ریزی کنید اگر متاهل نیستید و بچه ندارید راحت تره شرایطاز جروه خلاصه هم میتونی استفاده کنی زود ... بچه دارم .جزوهای کیانی رو میخونم شما منابع اصلی رو میخونید ؟بنظرت جزوها رو بخونی کارسازه
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 4723 براتون دعا میکنم🥲اصلا نگران نباشید من مطمئنم قبول میشیدشمام منو یادتون نره التماس دعا انشاللهمنابعی که میخونی چی هست؟ Be nice😊
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 بچه دارم .جزوهای کیانی رو میخونم شما منابع اصلی رو میخونید ؟بنظرت جزوها رو بخونی کارسازه من هم کیانی میخوندم دور اول😅الان که دور اخرمم از روی منابع اصلی میخونم البته من نکات مهمی خارج از جزوه ها تا الان ندیدم بیشتر حاشیه ها تو منبع اصلی مونده شما بچه هم داری الان دیگه نزدیک شونزده امتیاز از ما جلو تری خانوم😅
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 انشاللهمنابعی که میخونی چی هست؟ از رو همه چی میخونم نوین و کیانی....
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 قربونت برممن رشتم علوم تربیتی بوده تمام اینارو قبلا خوندم پارسالم برا ازمون ارشد خوندمشون بخاطر همین ... تخصصی ها رو اصلا نخوندم بنظرت سختن وقتم بیشتر بدم عمومی اختصاصی ؟
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 من هم کیانی میخوندم دور اول😅الان که دور اخرمم از روی منابع اصلی میخونم البته من نکات مهمی خارج از ج ... گلم انقدر امتیاز دادن به حق تدریس و پیش دبستانی ها ۱۶امتیاز در برابرش هیچه
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 تخصصی ها رو اصلا نخوندم بنظرت سختن وقتم بیشتر بدم عمومی اختصاصی ؟ والا عمومی چون نمرش بالاتره بهتره اونارو با دقت بخونی
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 گلم انقدر امتیاز دادن به حق تدریس و پیش دبستانی ها ۱۶امتیاز در برابرش هیچه من که هیچی ندارم چی🤕چهار سال پیش کنکور نود و نه با رتبه سه رقمی نشد برم فرهنگیان چون شهرم بومی کسی رو نمیخواست حالام اینجوری مجبورم استخدامی بدم با هزار استرس
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 من که هیچی ندارم چی🤕چهار سال پیش کنکور نود و نه با رتبه سه رقمی نشد برم فرهنگیان چون شهرم بومی کسی ... بدشانسی آوردی ولی ایندفعه حتما قبول میشی چون چند دور خوندی ملکه ذهنت شده.شهرت برا آزمون ظرفیتش زیاده؟
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 بدشانسی آوردی ولی ایندفعه حتما قبول میشی چون چند دور خوندی ملکه ذهنت شده.شهرت برا آزمون ظرفیتش زیاده ... مرسی عزیزماره ایلام ظرفیتش خوبه اگرم نخواست تهرانو میزنم
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 والا عمومی چون نمرش بالاتره بهتره اونارو با دقت بخونی تخصصی ها رو کامل خوندی از عمومی سخترن؟
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 تخصصی ها رو کامل خوندی از عمومی سخترن؟ اره خوندم ببین بستگی. به خودت دارهبه شخصه نمیتونم زیاد با عمومی ارتباط بگیرم😅
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 مرسی عزیزماره ایلام ظرفیتش خوبه اگرم نخواست تهرانو میزنم کاش میشد مثل قبل چندتا شهر بزنی اولویت ن فقط یکی منم لرستانم تهران رو میزنم که احتمال قبولی بیشتره