2777
2789

دارم جر میخورم سر درسام از صبح تا شب سرکلاسم با درسای سخت محاسباتی آخه دانشگاهمم سطح بالا نیست توی یه شهرستان کوچکه رشتمم صنایع اس که همه میگفتن رشته آسونیه به نسبت ولی من واقعا دارم زجر میکشم هر ترم حداقل سه واحد حذف میکنم چون میدونم پاس نمیشم تو خوابگاهم هم اتاقیام که مهندسی نیستن اصلا درس و کلاس ندارن معدلاشونم از من بهتر میشه شما هم همینقدر زجر کشیدین؟آخه برای رشته هایی که تازه آینده ی مطمئنی ندارن این همه سختگیری عادیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هوافضای فردوسی میخونم ترم ۱۱هستم و اینو بهت بگم ک بخاطر دانشگاه دولتی بودنه که سختگیرن

وگرنه ما امتحانای رشته مکانیکو تو دانشگاه ازاد مشهد مث سوالای کلاس اولی جواب میدادیم

منم جر خوردم شاید ۱۵ ۱۶بار تا الان به بن بست رسیدم از سختی

دو سه بار خواستم ترک تحصیل کنم فقط باید حس درونت خوب کنی و تلاشت زیادتر

که بتونی بگذرونی و در حد ۱۶ ۱۷درس بخونی که۱۰بدن بهت

من ترم پنج معماری دانشگاه فردوسی ام دارم پاااااااره میشم نه خواب دارم نه زندگی فقط منتظرم زودتر این ...

حالا شما دانشگاه سطح بالایی هستی من اومدم این دانشگاه انتظار داشتم راحت نمره بدن

من ترم پنج معماری دانشگاه فردوسی ام دارم پاااااااره میشم نه خواب دارم نه زندگی فقط منتظرم زودتر این ...

وای من عاشق معماری ام ،اونقدری که با چهل و خورده ای سال سن میخواستم بخونم ولی گفتم همه چی یادم رفته نمیتونم واقعا

رشته های مهندسی جای خانوما نیستآقایونم یا بیکارن یا فراری از کارهای سخت

انفاقا تو شهر ما که صنعتی هست آقایون رو جذب میکنن سر شغلای خوب خانم ها انگشت شمار جذب میشن

حالا شما دانشگاه سطح بالایی هستی من اومدم این دانشگاه انتظار داشتم راحت نمره بدن

سطح بالا باشه آکسفورد که نیست دیگه بیش از حد دارن بهمون سخت میگیرن همه رفرنس ها انگلیسی پروژه ها سنگین