2777
2789
عنوان

وضعیت نمره هام خیلیی بدهه

172 بازدید | 19 پست

من امسال اومدم دهم رشتمم تجربیه، از سختیش خبر داشتم ولی خب اومدم

ولی اصلاااا وضعیت نمره هام خوب نیست، کارم شده از صب تا شب گریه

این نمره هایی ک میگیرم اصلااا نمره های من نیستن انگار ی آدم دیگه شدم

ی هفته دیگه امتحانای دی شروع میشه و بیشتر از همه نگران زیستم، نمره زیستم خیلیییی بده هرچی میخونم بازم خراب میکنم برگه امتحان میاد دستم انگار ذهنم خالی میشه

اصلا اعصابم خیلییی خوردههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین خواهرانه نصیحتت میکنم..الان برای جا زدن خیلی خیلی زوده ...وقتی وارد دهم میشی خیلی طبیعیه که افت نمره داری ..چون تازه وارد دبیرستان شدی و درسات سخت شده..با مرور زمان میفهمی هر درسیو چجوری بخونی و چجوری کم و کاستی هاتو جبران کنی..گریه نکن.قرار نیست با گریه کردن چیزی درست شه..از اشتباهاتت درس بگیر ببین باید چیکار کنی چه درسی رو بیشتر براش وقت بزاری..مثلا اگه الان روزی دو ساعا زیست میخونی سه ساعت بخون.. و هرروز اونو توی برنامه ت بزار..تست از همین الان بزن برای تثبیت درس به تشریحیتم کمک میکنه چون به فهمیدن درس کمک میکنه....بعدش کم کم رشدتو میبینی ..با استمرار مشکلاتت حل میشه..سعی کن ضعفاتو حل کنی تا روز امتحان نهایی با امادگی کامل بری سر جلسه

مشکلت چیه؟ درسو میفهمی؟ یا توی آموزش مشکل داری. تلگرام سرچ کن حنیف عظیمی دهم ، برو یه جلسه از کلاساش ...

کلا معلمام خیلی خوب نیستن فقط به آدم استرس وارد میکنن مخصوصا معلم زیستم

خوبه معلمش؟ 

واقعااا میخونم ولی گند میزنم امتحانو

شاید حواس پرتی یا استرس داری..اگه میخونی و نمره ی خوبی نمیگیری میتونی نمونه سوال بیشتری کار کنی..قبل امتحانات.. اینجوری میفهمی مثلا از این پاراگراف چه سوالی بهت میدن یا انواع سوالات این فصل چجوریه

کلا معلمام خیلی خوب نیستن فقط به آدم استرس وارد میکنن مخصوصا معلم زیستمخوبه معلمش؟

برو کاری که گفتمو بکن. دعام میکنی . یه فصل از همون دهم رو بشین باهاش ببین. فصل یک زیاد مفهومی نیست. فصل دو رو ببین. ولی همه حواستو بده بهش موقع تدریس

ببین خواهرانه نصیحتت میکنم..الان برای جا زدن خیلی خیلی زوده ...وقتی وارد دهم میشی خیلی طبیعیه که افت ...

خیلیییی ممنونم واقعاا به شنیدن این حرفا نیاز داشتم، خیلی بهم دلگرمی داد🤍

خیلیییی ممنونم واقعاا به شنیدن این حرفا نیاز داشتم، خیلی بهم دلگرمی داد🤍

مسیری که تو داری میری پر از ازمون و خطاست..سعی کن درس بگیری ازشون و اونو تو ادامه ی مسیرت به کار ببندی نه اینکه ناامید شی...درس زیستم شیرین ترین درسه مطمئن باش توش پیشرفت میکنی...سایت آلا موقاری هم بد نبود تدریس زیستش من یه مدت میدیدم..خواستی ببین چجوریه...بهترین هارو برات ارزمندم...لطفا واسه من دعا کن امسال نتیجه بگیرم

مسیری که تو داری میری پر از ازمون و خطاست..سعی کن درس بگیری ازشون و اونو تو ادامه ی مسیرت به کار ببن ...

بازم از راهنماییت ممنونم خواهر ندارم ولی واقعا مثل ی خواهر راهنماییم کردی

ایشالا هر راهی ک میری موفق باشی🤍🤍