2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نبود خواهرم. بیماریمفکر نمیکردم زنده بمونم و طاقت بیارم. کاش تموم میشد زندگیم

ن این حرفو نگو.اینطوری اوضاع بدترمیشه.از خدا میخام زودتر خوب بشی.بالاخره صبح میشه این شب.همش باخودت بگو من منتظر اتفاقات خوبم شک نکن خوب میشی.پس قراره خوب بشی ک تاالانش طاقت آوردی ..پس معجزه توی راهه🩵

نداشتن یه پایه برا تفریح بعد تموم شدن دانشگاه همه دوستیامون از بین رفت الان هیچکسو ندارم یه دور دور ...

ببین من۱۰ساله مسافرت نرفتم.از یه جایی ب بعددیگه دوستی داشته باشی سخت میشه و بهتره نداشته باشی.چون دوستا اکثرا دیگه مث قبل صادق نیستن و پراز حسادت میشه

ترک شدم توسط عشق بچگیم تا بزرگ سالیمبه یه رفیقم زیادی نزدیک شدم هیچ جوره الان نمیتونم فاصله بگیرم از ...

مشکلات روحی عصبی رو خودمون برای خودمون درست میکنم.مث همین بزرگ کردن مشکلات برای خودمون.ذهنتو از اونا بکش بیرون و نگاهت رو ب جلو باشه..عشق طبیعیه که ترکت کنه.منم ترک شدم.همه ترک میشن.قرار نیس دنیا ب آخر برسه.ایشالا عشق جدید میاد سرراه زندگیت و کلا زندگیتو عوض میکنه.دوستتم اگه خوبه ک نزدیکی چرا فاصله بگیری اندازه سمی هستش هرطور شده فاصله بگیر.یواش یواش نه یهویی

ببین من۱۰ساله مسافرت نرفتم.از یه جایی ب بعددیگه دوستی داشته باشی سخت میشه و بهتره نداشته باشی.چون دو ...

دقیقا اونم جو همکارای من واقعا به هیچکس نمیشه زیاد قاطی شد 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

نبود عشق تو زندگیم متاهلم و دوازده ساله که ازدواج کردم ولی از ته دلم یه عشق واقعی میخوام

زندگی ادامه داره.گاهی اوقات عشق داشتن هم نمیتونه رنگی ب زندگی بده.جز اینکه عذاب زندگی بیشتر بشه.ب فکر پیشرفت باش