2777
2789
عزیزم با دلیل صحبت میکنمولی خب میشینن مشکلات قدیم خودشون رو با دردای من مقایسه میکنن😂

بامشاور درمیون بذار.یه جوری یکی از نزدیکاتو واسطه کن برن باهاشون حرف بزنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبود خواهرم. بیماریم

فکر نمیکردم زنده بمونم و طاقت بیارم. کاش تموم میشد زندگیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نداشتن یه پایه برا تفریح بعد تموم شدن دانشگاه همه دوستیامون از بین رفت الان هیچکسو ندارم یه دور دور برم باهاش همکارامم که اصلا به دل نمیشنن باهاشون صمیمی بشم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

زنده بودن بابامحیف نمیشه بکشمش

😂😂هممون ی قسمتی اززندگیمون از یه نفر اینقد بدی دیدیم ک آرزوی مرگ میکردیم.اما خب پدره کاریش نمیشه کرد.باید بخاطر مادر تحمل کرد.بالاخره یه روز ازدواج میکنی دیگه نیستن کنارت زیاد

😂😂هممون ی قسمتی اززندگیمون از یه نفر اینقد بدی دیدیم ک آرزوی مرگ میکردیم.اما خب پدره کاریش نمیشه ک ...

من هیچوقت ازدواج نمیکنم.

به خدا ۴ ساله دلم میخواد تیکه تیکش کنم تو اسید حلش کنم حیف ک اعدام میشم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

حالم اصلا خوب نیست فقط دارم ظاهر خودمو حفظ میکنم اما از درون داغووونم 

کسی که عاشقش بودم ازدواج کرده و بدجور دل من شکسته

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اینکه دو سال عقد همش تو فشار های خانواده بودیم همش مشکلات دخالت ها حالا ک سه ماهه عروسی کردیم شوهرم بخاطر شغلش ماهی یک هفته خونه هست کلا دو هفته با هم زندگی کردیم بقیش تنها بودم تا کارش هم اوکی باشه دیگ هر روز باشه باید بچه بیاریم حسرت زندگی دو نفره رو دارم دلم میخواست هر شب پیشش باشم 

خیلب درد دارم هرچند‌ دقیقه پهلوی راستم ی تیر میکشهنمیدونم خطرناکه یا نهانقد غصه خوردم امشب گریه کرد ...

ای جانم.برو حتما دکتر.ای تیرکشیدن معمولا از جوشه.منم سینه چپم چندساله تیرمیکشه.ببین راستی ی نفرو می‌شناختم اینطوری بود میگفتن از نفخ شکمه.برای نفخ چیزی بخور شاید بهترشدن.بهش میگن قلنج

اینکه هر چند ماه پدر و کادرمو میبینم گاهی اوقات برای لمسشون دلتنگ میشم 

توی سی سالگی دوری ازشون خیلی داره برام سخت میشه .

اینکه جایی استخدام رسمی نشدم اما شغلم ازاده یعنی یجوری رضایت از زندگیم ندارم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•