2777
2789

سر یه موضوعی با نامزدم بحثمون شد که بعد اون موضوع حل شد ولی بعد سر یه حرفی دچار سوء تفاهم شد و خیلی حالش بد شد گفت می‌خوام تنها باشم تا حالم بهتر بشه و یکم به خودم بیام بتونم منطقی باشم منم اولش سعی کردم جلوشو بگیرم ولی بعد گفتم باشه خب هرکس نیاز به تنهایی داره اشکالی نداره...

اما خب واقعاً دوریش اذیتم می‌کنه 🙃💔 اما بازم دارم سعی می‌کنم صبوری کنم....

ولی دلم طاقت نیاورد این پیامو براش نوشتم حالا اسکرینشو از طریق لینک می‌ذارم بگید به نظرتون خوب کردم که اینو فرستادم یا نه؟

آخه واقعاً اینکه تو تنهایی خودش غرق شده اذیتم می‌کنه می‌ترسم آسیب بزنه به خودش با افکار اشتباهش 😢😢

:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزد یا دو...س پصر

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
نه لینک بده نه عکس بدهمتن رو کپی کن اینجا و تامام

متنش : 

می‌دونم می‌خوای تنها باشی و من هی مزاحم تنها بودنت میشم ولی ‌میخوام بهت بگم الان که نیستی چقدر دارم قدر بودنتو می‌دونم و چقدر دلم برای بودنت برای نوتیف پیامت تنگ میشه و شدع🥲🤍

منو ببخش اگه حرفی زدم که باعث شد ناراحت بشی یا الان اینجوری تورو توی تنهایی فرو ببره...

ولی می‌خوام بدونی من هیچ وقت نمی‌تونم از تو کینه به دل بگیرم یا تورو نبخشم هیچ وقت نمی‌تونم عشقی که به تو دارمو تموم کنم و ازش دست بکشم:)

آخه واقعاً از تو چون قلبم یه دونه است بدون تو من نمی‌تونم زندگی کنم و حتی الان که می‌خوای تنها باشی تمام فکرم تویی نمی‌تونم رو هیچ چیز دیگه تمرکز کنم:)

کاشکی می‌تونستی متوجه بشی که فقط دلم بودن تو رو می‌خواد 😭💔😞

:))