2777
2789
الان فکر زایمان طبیعی روانیم کردهههه انقدر میترسممم و وحشت دارم که نگم برات یادش میوفتم میخوا گریه ک ...

خوب اگه اینقدر میترسی سز کن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان فکر زایمان طبیعی روانیم کردهههه انقدر میترسممم و وحشت دارم که نگم برات یادش میوفتم میخوا گریه ک ...

ب بعدش فکرکن ک اون گوگولی میاد بغلت و بوی بهشت میده.اصلا سخت نیس دردش فقط باید بگی من میتونم درشو تحمل کنم و ب خودت تلقین کنی ک از پسش برمیای.قبلش یه سوره هست برای آسان شدن درد زایمان

کمبود توجه و محبت،اونم شدیددد. نه از خانواده دیدم نه از،شوهر نه از ۳تا بچه هام🥲🥲🥲محبتم یک طرفه هست نسبت بهشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خلا زندگیم فعلا تنهایی 

سه روزه کاتیم 

کلا ارتباطم نمیگیره با کسی در حالیکه کم کسری نیس!

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁