2777
2789
عنوان

کیا با شام نخوردن لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با نخوردن کسی لاغر نمیشه باید کالری شماری کنیباید پروتئین برسونی به بدنتدر ضمن خرما و میوه قند زیادی ...

دقیقا من میخواسم همینو بگم

من خودم توی یه گروهم رژیم خریدم فقط میانوعده صبح میتونیم میوه بخوریم اونم نهایت یه موز یا یه سیب.کالری شماری هم ک بهترین راه لاغری دنیاست

وزن ضربدر۱۰۰ منهای ۲۰۰

👶❤
با نخوردن کسی لاغر نمیشه باید کالری شماری کنیباید پروتئین برسونی به بدنتدر ضمن خرما و میوه قند زیادی ...

آخه نمیشه تا آخر عمر کالری شماری کرد من می‌خوام یه کار همیشگی کنم نه به یه مدت کم تا قشنگ تو فرم و لاغر بمونم و به همراه ورزش صبحگاهی 

با نخوردن مطمعا هستی کسی لاغر نمیشه ؟

دقیقا من میخواسم همینو بگممن خودم توی یه گروهم رژیم خریدم فقط میانوعده صبح میتونیم میوه بخوریم اونم ...

با چی کالری شماری کنم با برنامه های گوشیم بلد نیستم چجوری کالری شماری کنم

خود خرما پرکالریه

میتونی یک تخم مرغ اب پز و یک تست بخوری

میتونی یک کاسه عدسی بدون روغن زیاد پیاز داغ بخوری

دوسه تا کتلت و کوکو و سبزی

و نانی باشه، برنجی نباشه شب، شام نخوری سلولات میمیرن. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من قند ترک کردم فرقی نکرد واقعالاغرمیشه؟

فقط قندی که با چایی میخوری نیستا 

تمام محصولاتی که توش گلوکز و قند داره باید حذف بشه که اونم کسی نمیتونه کامل انجام بده 

مثلا میوه هم قند داره ، عسل و خرما و کشمش هم قند دارن 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ناهار نباید خورد

منم شنیدم تو طب سنتی ناهار جایی نداره 

در ضمن فستینگ هم در کوتاه مدت جوابه

من از ۸ شب تا ۱۲ ظهر یا حتی ۲ بعد ازظهر چیزی نمیخورم 

همراه با ۴۰ دقیقه ورزش صبحگاهی و صبح زود بیدار شدن خیلی سایز کم کردم بعد از مدت ها تلاش ناموفق

خوبیش اینه که شیرینی و تنقلاتم در حد معقول می خورم

منم نمتونم از هله هوله دست بکشم من حالا چیکار کنم😑

عب نداره فعلا شامتو حذف کن. بعد 6 دیگه هیچی نخور. ببینی کم کردی خودت مشتاق میشی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط قندی که با چایی میخوری نیستا تمام محصولاتی که توش گلوکز و قند داره باید حذف بشه که اونم کسی نمیت ...

نه فقط قند مصنوعی باید حذف بشه. بدن به قند طبیعی احتیاج داره. شیرینی شکر بیسکوییت کیک این چیزا 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا به نظرت چون شبا می‌خوابیم بهتر نیست شام حذف بشه چرا ناهار؟

شام و ناهارتو باید یکی کنی. مثلا ساعت 5 اینا بخور

نه فقط قند مصنوعی باید حذف بشه. بدن به قند طبیعی احتیاج داره. شیرینی شکر بیسکوییت کیک این چیزا

میدونم منظورم اینه قند طبیعی هم باید خیلی کم استفاده بشه برای لاغری ، که هرکسی نمیتونه رعایت کنه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
میدونم منظورم اینه قند طبیعی هم باید خیلی کم استفاده بشه برای لاغری ، که هرکسی نمیتونه رعایت کنه

درسته. اما من تا دلت بخاد خرما میخورم. کلی کم کردم. اما الان مشکلم اینه جوش میزنم. نمیدونم چطور کنترل کنم این مورد رو. گشنم میشه خرما میخورم. که این خیلی بده. زیاد میخورم