2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 162220 بازدید | 899 پست
اره از ترس دیشبم امشب داداشامم اومدن خونه پیشم دعوتشون کردم گفتم شب هم پیشم بمونید

خوب کاری کردی منم امشب شوهرم شیفته تازه هم بخاطر کار همسرم به این جا اومدیم روتخت زول زدم به پنجره دزد نیاد از دیوار حیاط آخه کوتاه دیوار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب کاری کردی منم امشب شوهرم شیفته تازه هم بخاطر کار همسرم به این جا اومدیم روتخت زول زدم به پنجره د ...

مگه پنجره نرده نداره؟‌

نترس گلم درا رو قفل کن در پنجره رو هم ببند پرده بکش راحت بخواب

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
مرسی عزیزم🥹 آره من کار اشتباهی کردم.. از روی دلسوزی گفتم بهش مسکن بدم‌که درد نکشه ولی خداروشکر میکن ...

حالا ایندفعه اشکالی نداره تجربه شد ولی کلا حواست باشه❤️

تو این دوره زمونه کم کسی پیدا میشه که قصد و هدف بدی نداشته باشه

اسی همسایه منم همیشه التماس دعا داشت یا نون می‌خواست ازم یا ریموت یا خوردکن و...🤣یه بارم کیک تولد بچش رو آورد گفت برام بذار داخل یخچالت بعد بیام ببرم بچه ها خرابش میکنن😂

دلی که رحمه زخمه💔

اسی چی شد؟ شوهرت اومد؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.