2777
2789
عنوان

کیا با شام نخوردن لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست
همش بر می گرده به اراده ، ببین می تونی که خیلی خوبه

بعضی وقتا می‌خوام برم تا حد چی غذا بخورم از گشنگی ولی سعی میکنم بیشتر به سمت میوه و سبزیجات برم به خاطر سلامتین دیگه چاره ای ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حذف کردن چیزیو درست نمیکنه عزیزم .

باید رژیمی بخوری.

مثلا من زمانی که رژیم بودم 

یه کف دست نون میخوردم و سوپ مرغ 

لب به برنج نمیزدم .

سال کنکورم ۷۵ کیلو بودم شدم ۵۰ فیکس.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

وای اصلا نمتونم از بیسکویت یا تنقلات و چیزای کاکائویی دست بکشم یعنی اگه بخرم یا یه جایی ببینم اگه کا ...

فقط به هفته حذفش کن ....روی میزیه سبدمیوه بزار..هویج وسیب داخلش باشه ...اگرهوس شیرینی کردی میوه بخور...به جای شکلات وقندچایی روباکشمش وخرمابخور...برنج درهفته نهایت سعی کن سه بارباشه...وبیشنرازهشت تاقاشق نخور.داخل بشقابت سبزیجات وسالادباشه..

عزیزم همین شیرینی وقتی داخل بدن میشه تبدیل به چربی میشه..

با نخوردن کسی لاغر نمیشه باید کالری شماری کنی

باید پروتئین برسونی به بدنت

در ضمن خرما و میوه قند زیادی دارن شب و صبح ناشتا نباید خورد

کلا باید تو نصرفشون دقت کنی

حتما کالری شماری کن

برا بدن ضرر داره فک کنم  ناهارو حذف کنید بهتره

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...