2777
2789
عنوان

شما بودید با این مادر چه میکردین

436 بازدید | 19 پست

اصلا اخلاق نداره و من‌ رو دوست نداره و دائم باهام بحث و دعوا داره و فقط میخواد شوهرم بده راحت شه دیروز باهم بحث کردیم همیشه بدترین فحشارو بهم میده بهم گفت ج.ن.ده منم گفتم خودتی بعدش گفت تو رفتی کونتو دادی به فلانی اسم دوس پسرمو گفت و گفت حالا من‌ج. ن.دم؟ 

چرا انقدر حرمت بینتون شکسته شده اخه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه تاپیک راجع ب مامانم زدم الان در ب در دنبال اینم که پاک شه چون منو مامانم رابطمون خیلی خوب شده ...

پاکش میکنن مسائل شخصی رو

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

کلا اعصاب نداره بخاطر همین دهنش خرابه منم دیگه حوصلشو ندارم

عزیزم حس میکنم شما بیشتر مقصری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ما هم خیلی با هم کل کل داشتیم ازدواج کردم و رفتم رابطمون درست شده ولی درکل عصبی هستن و روی خودشون کار نمیکنن که درست بشن الانم با خواهر کوچیکترم دعوا داشتن😂

و در صف دشمنان؛جز آشنایان نیست!