2777
2789
عنوان

کاش بیاد بغلم کنه

200 بازدید | 19 پست

خیلی درمانده ام و پریشان . اونقدری که قابل توصیف نیست. دوست دارم خدا بیاد بغلم کنه و تو بغلش گریه کنم . دوست دارم خودش بیاد بهم بگه چیزی که می‌خوام کی اتفاق میفته؟ بهم اطمینان بده که تهش اون چیزی که می‌خوام میشه و من آزاد میشم . دوست دارم از زبون خودش بشنوم . این روزا فقط اگه خود خدا باهام حرف بزنه ، آروم میشم 💔🥀 نذر امام حسین کردم ، اونم یه نذر سنگین . ولی الان نه ماه شده و جوابی نداده . چند وقت دیگه هم صبر میکنم ولی اگه نشد دیگه قطعا خودمو راحت میکنم از این دنیا . یه لحظه جرئت به خرج میدم ولی یه عمر این زندگی مشقت بار رو تحمل نمیکنم . امیدم به قرآن ، به اون صفحه ای که وقتی بازش کردم قشنگ باهام حرف زد و نوید آزادی داد . تنها با همین صفحه قرآن به این دنیا وصلم این روزا💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هممون تو زندگیامون یه بحران و تجربه کردیم که دوسداشتیم هیچ وقت صبح چشمامونو باز نکنیم اما گذشت محکم تر شدیم مقاوم تر 

صبر اوج احترام به حکمت خداست دوست خوبم صبور باش هممون مثل همیم شما نمیدونی من خودم دارم چیا رو تحمل میکنم اما فقط تحمل میکنم به امید اینکه خدا ازم راضی بشه و برم پیشش😭😭

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
هممون تو زندگیامون یه بحران و تجربه کردیم که دوسداشتیم هیچ وقت صبح چشمامونو باز نکنیم اما گذشت محکم ...

امیدوارم من همین زودیا برم پیشش . 

عزیزم بیست و یک سال بدبختی و صبر کردن چیز کمی نیست 😓

امیدوارم من همین زودیا برم پیشش . عزیزم بیست و یک سال بدبختی و صبر کردن چیز کمی نیست 😓

به خداتوکل کن دوست خوبم قطعا حکمتی تو کارشه که ما ازش بی اطلاعیم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰