2777
2789

چند وقت دیگه ۲۰ سالم میشه و همسرم ۲۷ سالشه. .ازدواجمون سنتی نبود .خودمون دوست بودیم ۸ ماه بعد اومد خواستگاری. یک سال و دو سه ماه عقد بودیم الان هم ۹ ماهه عروسی کردیم . واقعا همو خیلی دوست داریم ولی همسرم چند وقتیه دیگه مثل اول ها باهام نیست .من هنوز همونطورم ولی اون عوض شده .ذوقش مثل اولا نیست .اینم بگم خدا لعنت کنه مادر شوهر بد رو از اول ازدواج این زن بدجنس بدجنسی کرده تا الان .اینم بگم همسرم اصلا به حرف اونا نیست حتی بخاطر من شده دو ماه هم خونشون نرفتیم. از نظر مالی تامینم .همه پول و چک و حساب های همسرم دست من بوده از اول .تا الان نشده ازش چیزی بخوام برام نگرفته باشه حتی مونده چک بده .کادو هم میگیره برای مناسب ها ولی تقریبا یک ماه پیش سر مامانش الکی جر و بحث کردم باهاش از اون موقع دیگه مثل قبل نشد باهام 😞😞

بنظرتون دوباره مثل قبل میشه ؟

و اینکه طبیعیه این چیزا؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲 🥲 

متاهل و متعهد💍♥️

یک ماه دلخوری زیاد

اگه واقعا مقصری سعی کن از دلش دربیاری

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره وقتی دیگه سر مامانش باهاش بحث نکنی مثل قبل میشه

تازه خوبیای مامانشم بگو

بعید می دونم مادر بد بتونه پسر خوب بار بیاره و بعیدتر اینکه مادر بد نمیذاره بعد از ۸ ماه آشنایی پسرش با یه دختر کاملا غریبه ازدواج کنه پس یه تجدید نظری روی خودت و رفتارت و منش و دیدگاهت داشته باش

اینا رو به عنوان یه مادرشوهر گفتم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اشتباه از تو هست که فکر کردی چون بخاطر تو دوماه تونه مادرش نرفته پس همیشه همینطوره ک ببخشید ک اینو میگم شما هم سواستفاده کردی از این موضوع..یادت باشه مرد ها هررررچقدر عاشق زنشون باشن مادرشون هم براشون همونقدر مهمه هیچوقت بد خانوادشو نگو فکر نکن همیشه همینطور پشتت هست ..سواستفاده  نکن چون خودت براش بی ارزش میشی