2777
2789
عنوان

سمی ترین عروس و دوماد یا نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 7172 بازدید | 190 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تازه عروس هم داشتیم عروسی خواهرشوهرش بود هی از ذوق میچرخیددورشوهرش میرقصید با خواهراش چهارتاخواهر ...

اااای خدااااا😁😁😁😁😁😁

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

این جاری بزرگه منه پیره طلاهای کلفت کلفتی گنده میندازه پز میده

واقعا طلا خوشگل زشت داره از اون مهم تر اندازه داره اینا شورشو دراوردن

یه مدتم مامان بزرگم تعریف میکرد خواهرشوهرش هروقت طلا میخرید فشارش میوفتاد روسریشو باز میکرد به همه نشون میداد 

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

شب عید بود همممه بودیم جمعیت زیاد خونه ی جاریم. بعد شوهرش پاشد رفت بخوابه ، اینم گفت واااای منم الان ...

وای الان بالا میارم😭🤣🤣🤣🤣🤣

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

دختر خالم یک دستش حدود ۱۴ یا ۱۵ النگو داره و یک تکپوش. دست دیگه ۲تا تکپوش کلفت بیریخت و واقعا تا آرن ...

وای متنفرم 

مادرشوهر منم اینجوریه مث ندید پدیده ها میمونه تازه وقتی عقد بودم به مامانم میگف که چرا رفتیم عروسی فامیلاشون من کل طلاها مو ننداختم اونوقت فک میکنن برا عروسمون طلا نگرفتیم 🤢🤢🤢

وای الان بالا میارم😭🤣🤣🤣🤣🤣

من فقط مونده بودم سرمو تو کدوم سوراخ کنم چشمم برمردای فامیل نیفته از خجالت

اره روسری بازکردن که دیدم برا خودنمایی خخخخ

وای ارهه النگوم میخرید دستشو هی تکون میداد معلوم شه

وای متنفرم مادرشوهر منم اینجوریه مث ندید پدیده ها میمونه تازه وقتی عقد بودم به مامانم میگف که چرا رف ...

عین مادر شوهر من، می‌رفتیم عروسی قبلش زنگ میزد سفارش میکرد هرچی طلا داری بندازیاااااا

من فقط مونده بودم سرمو تو کدوم سوراخ کنم چشمم برمردای فامیل نیفته از خجالت

اونام مگه بوددددن شوخییی میکنیییییی

واقعا طلا خوشگل زشت داره از اون مهم تر اندازه داره اینا شورشو دراوردنیه مدتم مامان بزرگم تعریف میکرد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣