2777
2789
اونام مگه بوددددن شوخییی میکنیییییی

میگم شب عید بود مهمونی بودیم خونه شولوغ منم خواهرشوهر و برادر شوهر زیاد دارم همهههههه بودن . اصلااا ما همینجوری فقط از کارای این هیییییی فشارمون بالا پایین میشد😬😁😁😁😁😁😁😁

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺

میگم شب عید بود مهمونی بودیم خونه شولوغ منم خواهرشوهر و برادر شوهر زیاد دارم همهههههه بودن . اصلااا ...

کاش یکی دوتا تشر به اینا بزنه بابا نکنید

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما یه دوستی داریم البته مردِ دوست شوهرمه زنش بعد ۳ سال عروسی کردن میخواد قربون صدقه شوهرش بره میگه وای ژله من پاستیل من شوهره هم عشوه میاد لوس میکنه خودش جلو ما حالم بهم میخوره واقعا اینکه جلو دیگران این حرکات میکنن یعنی از لحاظ عقلی هنوز بزرگ نشدن

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

عین مادر شوهر من، می‌رفتیم عروسی قبلش زنگ میزد سفارش میکرد هرچی طلا داری بندازیاااااا

تو چی میگفتی؟ 

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

خداروشکر هیچ وقت حرکت سمی انجام ندادم 🥲😂😂نه دوران نامزادی نه. عقد 

نه وقتی تازه عروس بودم 

دو ساله ازدواج کردم 

یعنی خودم چند باری خواستم استوری بذارم از آزمایش خون و این چیزا دوباره گفتم خب که چی 😂😂

ما یه دوستی داریم البته مردِ دوست شوهرمه زنش بعد ۳ سال عروسی کردن میخواد قربون صدقه شوهرش بره میگه و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خداروشکر هیچ وقت حرکت سمی انجام ندادم 🥲😂😂نه دوران نامزادی نه. عقد نه وقتی تازه عروس بودم دو ساله ...

یادش بخیر یه مدت مد بود همون شب خواستگاری استوری میکردن باهم همیشه آمده ام ک بمانم .‌‌‌‌...... ازاین حرفا تو جانی و جهانی 🤣🤣

ما خونه خالم بودیم شام جشن عقد بود پسر خالم رفت حموم نامزدش بعدش در زد رفت تو جلو من که 11سالم بود و ...

اآااااااا😁😁😁😁😁😁😁😁😁😬

وای متنفرم مادرشوهر منم اینجوریه مث ندید پدیده ها میمونه تازه وقتی عقد بودم به مامانم میگف که چرا رف ...

واییی خیلی بده

من پدربزرگم فوت شده بود از جلوی هرکی رد میشد بایه پوزخندی نگاش میکردن🤢بعد فکر میکرد اون ملکه‌ست و ما کلفتش

اههه خیلی چندشه کلا😂😂

دقیقا خیلی زود بود واسه من آخه نمی‌دونستم بعد رفتم تو خونه اصلا نمی‌فهمیدم میگفتم چرا رفت تو مگه‌ پس ...

حق الناس همش پول ک نیست. همونک ذهن یه بچه رو منحرف کرده حق الناسه