2777
2789
عنوان

سمی ترین عروس و دوماد یا نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 7172 بازدید | 190 پست
دخترا اصلا خییییلی هولن. یعنی از همون ساعت نامزدی شروع میشه

یه تازه عروس هم داشتیم عروسی خواهرشوهرش بود هی از ذوق میچرخیددورشوهرش میرقصید با خواهراش چهارتاخواهربودن شوهرندیده بعد توجمع کبودیاشونشونمون میدادمیگفت شوهرم اینجوری کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا دخترا خیلی چیز بازی در میارنپسرا زیاد اینجوری نمیکنن🤣🤣🤣🚶‍♀️

ده کیلو هم ژل میزدن کف کلشون

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

وااااااااااای اون خواهرشوهر من بوده، تازگیا یاد گرفته بود پشت چشمش برگ میکشید بعد اوشو پرمیکرد عیبی ...

پرتاب شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یکی اینارو متوقف کنههههه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

پرتاب شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یکی اینارو متوقف کنههههه

وااااااای یه سمایی ازش یادمه . فکر میکنم بهش گاهی غش میکنم از خنده

زن عموی من یه انگشتر طلاست اما رنگش قهوه ایهاین چه مدلیه؟🤣🤣🤣

وای زنعموی منم یه گردنبد خورشید میندازه اندازه سکه بعد روش نگین کاری شده برق از صد کیلومتری یه زنجیر کارتیم میندازه پشت اون قشنگ یه چند کیلویی طلا ازش اویزونه🤣😭

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

وااااااای یه سمایی ازش یادمه . فکر میکنم بهش گاهی غش میکنم از خنده

والا خدا نشون نشده اینارو🤣🤣🤣🤣🤣

بیشترنامزداهم توی جمع به همدیگه پیامک میدنپسره میپرسه خوش میگذره بها🤣🤣🤣🤣

آاااااااخ آره آره 😁😁😁😁😁😁😁

والا خدا نشون نشده اینارو🤣🤣🤣🤣🤣

شب عید بود همممه بودیم جمعیت زیاد خونه ی جاریم. بعد شوهرش پاشد رفت بخوابه ، اینم گفت واااای منم الان میام عزیزم آخه تا بهش لالایی نگم و شعر نخونم نمیخوابه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣