2777
2789
نه بابا اونقدرا هم واحد زیاد برنداشتم هجده تا فقط برداشتم خاستم بیشتر بردارم بهم ندادن دیگه رشتم روا ...

یروزی حسرت این روزارو میخوری

اینو همسرم اونموقه گفت و به حرفشم رسیدم🥺

هر چی باشه از مدرسه خیلی بهتره من درس خوندم که برم دانشگاه

رفتم انقد خم و راست شدم شب بیداری کشیدم به غلط کردم افتادم

الان میگم برم فوقمم بگیرم😂

یک ساعت بخواب بعد بیدار شو

باشه برم برم یکم بکپم بعد پاشم مرور کنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یروزی حسرت این روزارو میخوریاینو همسرم اونموقه گفت و به حرفشم رسیدم🥺هر چی باشه از مدرسه خیلی بهتره ...

من دوست داشتم دانشگاه دولتی می‌بودم آخه شهریه هم خیلی زیاده تازه من بیست و چهار واحد برنداشتم که شهریه انقد زیاده 

من از یه طرف از ترس افتادن میخونم از یه طرف هم دوست دارم واقعا درس بخونم اره از مدرسه بهتره ولی دیگه واقعا احساس میکنم شورشو دارن در میارن آخه شیش تا امتحان فاینال تو یک هفته زیادیه اگه به اینا بودن میگفتن جمعه هم بیاید امتحان بدید خیلی مقرراتی ان یه کتاب سیصد صفحه ای رو الان باید برم امتحان بدم تشریحی به طور خالص تشریحیه و واقعا واقعا به اندازه تلاشم بهم نمره میدن اگه یکم کمتر از تلاشم باشه میندازنم همین هفته پیش دو واحد رو افتادم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
تو ارشد تخصصی میشه

آره اگه بکشم تا ارشد هم میرم

اسی احادیث درس یکو بخون حتما خصوصا اون الهام لاتکلنی الی نفسی 

اون دیدگاه طولی عرضی هم خیلی مهمه

من دوست داشتم دانشگاه دولتی می‌بودم آخه شهریه هم خیلی زیاده تازه من بیست و چهار واحد برنداشتم که شهر ...

درک میکنم هزینه ها خیلی زیاد شده افتضاحه

انشالله موفق میشی نگران نباش

ما جمعه ها هم میرفتیم 😂🤣

بعضی از استادا عقده گشایی میکنن🌹

دختر جان درس که خوبه بخون موفق بشی .مث من نشی ازساعت۲۳دارم خونه تمیزمیکنم ،فقط تونستم یه پتو بشورم بالکن بشورم شیشه هارو تمیزکنم،الانم اشپزخونه رو کلا تموم کردم.البته اساسی کردم.پامیشم گردگیری هم بکنم ،بمونه جارو و تی  وشستن سرویس ها برافردا دیگه