2777
2789

اصلا میرین چند وعده پیش هم هستین و پیش هم غذا میخورین قراره برم با خانواده همسرم توی یه ساختمون بگین چکار کنم تو کارای خونه به مادر شوهرتون کمک میکنید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تو یه ساختمون سه طبقه تو دوتاش زن داداشم هستن، یکی ک شاغله اصلا یه ماه یه بار هم نمی‌رسه بیاد بچه هاش ناهار میایم خونه خودمون، دومی هم روزی یه دفعه اگه کاری نداشت میاد یه سر میزنه ، ولی اگه مهمون داشته باشیم زن دادش دومی میاد کمک میده، هردو سه تا بچه دارن

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
اذیت نمیشین این طوری من اصلا ادم اجتماعی نیستم تنهایی رو بیشتر دوست دارم ارتباطم با ادم ها خوب نیست

نه بابا اذیت نمیشیم تازه پیش هم خوش میگذره

عادت میکنی سعی کن بیشتر با آدمای اطرافت ارتباط برقرار کنی ث بیرون بری

چرا راضی شدی این طوری خونشون بزرگه؟

شوهرم کار نداشت و درس میخوند خونشون اره بد نیست نه خیلی بزرگ نه کوچیک ولی خب یه اتاق دستمه واسه خواب و اینا جهیزیم تو زیرزمین ۵ساله اینجوریم 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
کاش منم تو یه ساختمون بودم من تو یه اتاق خونشونم همه چی مشترکه

آره منم 

ولی می‌دونی درسته که سخته 

اما خوبی هایی هم داره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛