2777
2789
عنوان

لظفا قضاوت نکنید فقط درد ودل کردم

974 بازدید | 77 پست

یه مدتیه طلاق گرفتم و یه مدت کوتاهی بود ک با یه پسری اشنا شده بودم بنظر خیلی خوب بود امروز گفت خواهر گفته بریم خونشون خواهرش طلاق گرفته منم رفتم خواهرش بود سه تایی صبحونه خوردیم همه چی خوب بود خواهرش برامون چایی ریخت خودش رفت تو یکی از اتاقا یکم ک گذشت من ب پسر گفتم ک دیر و باید برم گفت باشه من فکر کردم میریم از خواهرش خدافظی کنیم ولی بردتم تو یه اتاق دیگه در رو بست اولش ک بغلم کرد گفتم راحت نیستم و لطفا یکم فاصله رو رعایت کن بعد یهو پرتم کرد تو تخت من اصلا زورم بهش نرسید هر چقد التماسش کردم ولم نکرد و کار خودشو کرد حتی گوشیمم نمیدونم کی برداشته بود داشتم میرفتم ک گفت صبر کن برسونمت گوشیتم اینجاس گفتم بده گفت بدم همینجا ول میکنی میری رسوندم نزدیک خونه بعدم ک پیام داد ز زد جواب ندادم گفت اشتباه کردم ببخشید 

الان داغونم حالم بده از وقتی اومدم دلم اشوبه یه لقمه نخوردم  از حماقتم از ترسو بودنم متنفرم از خودم متنفرم 

ب هیچ کسم نمیتونم چیزی بگم فقط اینجا نوشتم چیکار کنم حتی فکر خودکشیم میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرش پس کجا بود

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

چقد حروم زاده زیاد شدن.شوخی که نمیکنی؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

عزیزم دیگه کاریش نمیشه کرد بشه درسی برات که هیچ وقت با یه پسر تو خونه قرار نزاری 😑😑😓😓 جواب اون ا ...

ن اصلا تو شوکم اخه اصلا ابجیش تو خونه نبود ک من نمیرفتم 

از جلو چشام نمیره حتی نمیتونم چشامو ببندم

ن اصلا تو شوکم اخه اصلا ابجیش تو خونه نبود ک من نمیرفتم از جلو چشام نمیره حتی نمیتونم چشامو ببندم

اخرش خواهر اومد بیرون از اتاق یا نه دیگه ندیدیش ؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔