2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش منم تو یه ساختمون بودم من تو یه اتاق خونشونم همه چی مشترکه

روستا زندگی میکنی عایا؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اگه میتونی تویه ساختمون نرو چون خیلی سخته منم تویه ساختمونم جاریمم اینجاست اون هفته ای دوهفته ای یکبارمیادسرمیزنه اما من همش خونه مادرشوهرمم چون خیلی دلم میگیره،ولی خوردوخوراکمون جداست 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
چه خوبیایی عزیزم اخه

داره خب 

مثلا اینکه خرج خورد و خوراکتون خیلی کمتره البته اینم قبول دارم که اذییت هاش بیشتره ولی من سعی کردم جوری رفتار کنم که انگار خانم خونه خودمم کسی بخاد کاری کنه از من نظر بخاد تو اون خونه و واقعا هم گاهی اوقات همچین حالتیه اداره خونه رو دوست دارم دست خودم باشه بیشتر اینجوری تسلط بیشتری دارم رو خودم اما خب منم مثل بعضیا با تنهایی بیشتر حال میکنم اما خب با شرایطم کنار اومدم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

شاید ماهی یبار برم .نه چه کمکی بکنم مگه اون میاد خونه من کمکم میکنه؟حالا میرم خونش یه ذره تو ظرف شستن و اینا کمک میدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

اماخب بااین حال خیلی باز دخالت هست نمیتونیم از دستشون جایی بریم بیرونی چیزی هی میگه میرین پول خرج میکنین و...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
نه شهر

کنجکاو شدم....حتما همسرت خیلی خوبه که راضی شدی با خانوادش تو یه جا زندگی کنی شایدم به هر دلیلی فعلا درآمد نداره درسته عایا

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

کنجکاو شدم....حتما همسرت خیلی خوبه که راضی شدی با خانوادش تو یه جا زندگی کنی شایدم به هر دلیلی فعلا ...

درآمد نداره عزیزم مجبورم ۵ساله

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

یکسال اول خورد و خوراکمون باهم بود ولی از سال دوم حامله شدم استراحت مطلق شدم همونو بهونه کردم دیگه ماهی یکبار به زور میرفتم خونشون 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

داره خب مثلا اینکه خرج خورد و خوراکتون خیلی کمتره البته اینم قبول دارم که اذییت هاش بیشتره ولی من سع ...

ببخشید چرا مستقل نمیشید

داره خب مثلا اینکه خرج خورد و خوراکتون خیلی کمتره البته اینم قبول دارم که اذییت هاش بیشتره ولی من سع ...

اره خب اینا هست ولی منی که حریم خصوصی ندارم و همه چیمون باید رو باشه و چیز پنهونی نباید داشته باشیم سخته هرجا میریم باهمیم حتی دکتر

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤