2777
2789

من برا درسایی که مهمه همیشه کتابشو میخریدم

یا برا امتحانا pdf شون رو پرینت میکردم این دفعه نگرفتم 🤦🏻‍♀️ چون به درد نمیخوره و باید بندازم بیرون 

کلی هم هزینه میشه هر دفعه برام 

الان اصلا نمی تونم بخونم رو pdf 

جام می و خون دل هر یک به کسی دادند....... در دایره قسمت اوضاع چنین باشد

من از گوشی نمیتونستم 

از رو لپتاپ با نور کم میخوندم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اصلا نمی‌تونستم 

ولی به نظرم این تبلتا که مخصوص کتاب خوانیه خوب باشن خودم امتحان نکردم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من از گوشی نمیتونستم از رو لپتاپ با نور کم میخوندم

منم ریختم رو لپ تاپ اما همونم برام سخته

نمی دونم چرا🤔🤔

منم ریختم رو لپ تاپ اما همونم برام سختهنمی دونم چرا🤔🤔

عه پشت میز بشین و بخون رو زمین منم نمی‌تونستم بخونم

در غیر این صورت پرینت بگیر دیگه مجبوری درواقع

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چجوری? همه اینطورن چرا من نمی تونم پس☹️

باید عادت کنی ،، گوشی همیشه دم رسته ..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
به خاطر هزینش که بعدا به دردم نمیخوره از رو پی دی اف می خونم ، اذیت هم نمیشم

خوبه که اذیت نمیشی

بخدا کلی این ماه هزینه پرینت دادم

دیگه تموم شد پولام☹️