2777
2789
عنوان

یعنی یه مرد چقددد باید عوضی باشه

164 بازدید | 15 پست

امروز با برادرزادم یه سررفتیم بیرون یه ماشین افتاد دنبالمون

اول فک کردیم میخواد به برادر زادم شماره بده خیلی اهمیت ندادیم بعد یه دفعه پیاده شد اومد جلو شمارمو میخواست😐

بهش فقط گفتم گمشو گورتو گم کن تا زنگ نزدم شوهرم بیاد

یعنی حااالم داشت بهم میخورد خودشم کم سنو سال بود یعنی انقد باید عوضی باشی که بخوای به زن حامله شماره بدی؟مغزم هنوز هنگه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

ببین اوضاع یجوری حال بهم زنه که نگم برات

یسری مریض احمق به زنای حامله گرایش دارن

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اوضاع یجوری حال بهم زنه که نگم براتیسری مریض احمق به زنای حامله گرایش دارن

آره بقران

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوخی می کنی؟؟؟

کاش شوخی بود

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

مگه نسل اونایی که شماره میدن منقرض نشده

من با نسل اونایی که شماره میدن کاری ندارم

ولی ایشالا نسل آدمای کثافته عوضی منقرض بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا عادی هست چون الان بعضی مردها و پسرها نه متاهل،نه حامله، نه حتی پیرزن سرشون نمیشه و با وجود تاهل هم می افتن دنبال آدم

البته فقط دنبال نیازشون هستند متاسفانه مثل حیوانات نر 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)