سلام ب همگی🥰🥰
چون خودم این آش و دوست دارم گفتم واستون دستورش بزارم🥰🥰
مواد لازم
سبزی (شوید، تره)
عدس
پیاز سرخ کرده
ادویه (نمک، آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل سفید)
تخم مرغ
سیب زمینی
اوماج
طرز تهیه اوماج
یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب کرده در ظرف گود بریزید و آب سرد و کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبه.
بعد خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اوماج هایی را که به این روش تهیه می شود با فاصله رنده کنید یا با دست به دایره های اندازه عدس دربیاورید.
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر یا در مقابل آفتاب قرار بدید تا نیمه خشک بشه.
طرز تهیه مواد آش
دو عدد پیاز نگینی خرد شده را تفت میدیم و خوب سرخ میکنیم بعد ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و عدس رو با دو پیمانه آب اضافه میکنیم تا بپزه، اواخر پخت عدس، سیبزمینی مکعبی خردشده و شوید و کمی از پیازچه خشک رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه.
بعد از پخت مواد یک لیوان آب سرد به آش اضافه میکنیم تا از جوش بیفتد و بعد دانه های اوماج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا بهم نچسبه، اجازه میدیم بپزه.
در یک تابه روغن اضافه میکنیم و سپس پیازچه های خشک را میریزیم کمی تفت میدیم و بعد ۴ عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً سفت بشه، بعد از پخت کامل آن را به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۱۰ دقیقه دیگه اجازه پخت به آش میدیم و ادویه ها رو تنظیم میکنیم.
میتونید برای این آش نعنا داغ هم درست کنید و در آخر برای تزئین استفاده کنید.