نصف هم کلاسی هام یا ازدواج کردن یا ببخشید ببخشید دوست پسر دارن منم چونکه محجبم مسخره میکنن یا میگن سینگل کلاس یا مامان بزرگ کلاس چونکه همش در حال نصیحت کردنشونم و همش میگم که این کارو اخرو عاقبت نداره ولی خودم ناراحتم که چرا بچه های ا مسخرم میکنن آخه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فاز این نخودچی چیه ۱۷ سالشه میگه دوستامو نصیحت میکنم ... نه شاغله بگیم تجربه محیط کار داره ... نه تحصیلات دامشگاهی داره بگیم از پس مشاوره درسی بر میاد ... نه رابطه داشته بگیم تجربه رابطه داره کمکی ازش بر میاد ... نه مزدوجه ... نه بچه بزرگ کرده ... واخ دقیقا چیو نصیحت و مشاوره میده
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معذرت میخوام تند حرف زدم ناراحت نشو فقط میخواستم ارزش خودت رو بیشتر بدونی❤️❤️
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤