2777
2789
عنوان

بیاین از کاربرا هایی که خوشتون میاد تگ کنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 221 پست
@elham_kk نمیدونم چرا تگ نمیشه یکی تگش میکنه۰😁

سلام

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثال:

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_1

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

شما بیشتر عسلویه من😚♥🥰

❤❤❤❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@خودم خخخ

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

@نیکی۷۷ تو یه تاپیک از خوب بودنش شگفت زده شدم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خب خیلین

@pari_72_74   عاشق کیکاشم و طرز برخوردش

@elham_kk‍ تو خیلی از موارد دیدگاهمون یکیه همین باعث علاقم شده

کاربرmasomehh خیلی تگشون کردم دیگه خجالت میکشم

@ملکه70   خیلی مهربونن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

@masoomehh 😻😻😻😻😻😻

ای جونممم😍😍😍

مرسیی مهربون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
کاربر مصی@رزگونه @دختر_قهوه_فروش اوپرا@ملوس جاده چالوس@zahra1994

ای جون من😍

ولی من سعادت آشنایی با شما رو نداشتم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***