2777
2789

اصلا برگاااااام. 

چقدر گرونه همه چی 

طلا ( با اجرت ) می‌گفت گرمی ۵/۹۰۰ 

ی دونه س و ت ی ن ۳۳۵ هزار تومن!!!!!!

ی دسته گل ( مثلا در حد سه چهار شاخه رز مینیاتوری ) گفت ۳۲۰ تومن!!!!!!! 

واقعا چقدر قیمتا عجیبه😣😣

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂اشکال نداره در عوض خوبه حجابمون رعایت میکنیم خداروشکر

تازه اکسیژنم مفته حالا درسته جز هوا همه چی قاطی داره ولی خبببببببببببب

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
تازه اکسیژنم مفته حالا درسته جز هوا همه چی قاطی داره ولی خبببببببببببب

همون😂

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐  https://abzarek.ir/service-p/msg/1740613  

توی امسال هر یکماه یکبار افزایش قیمت داشتیم. از ما گفتن بود . مایحتاجتونو زودتر بخرید.

اخه ما مثلا ی وام یک‌ماهه دیگه میخوایم بگیریم 

که بذاریم روی پولمون بشه ۷۰۰ تومن 

یه دنا بخریم ... 

یعنی کار درستی میکنیم ؟!؟!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اخه ما مثلا ی وام یک‌ماهه دیگه میخوایم بگیریم که بذاریم روی پولمون بشه ۷۰۰ تومن یه دنا بخریم ... یعن ...

زود زود زود بخرید... هر روز خودرو داره 30 درصد گرون میشه فقط پولتونو به غیر ریال تبدیل کن حالا هر چی خریدی . زودتر