2777
2789

لطفا و خواهشاً جواب بدید

شما قرارداد بستید؟

چجوری تسویه کردین

ما دو ماه پیش قرارداد نوشتیم نصف پول رو گرفت ، نصف مابقی هم تو دو ماه طی دوفقره چک پرداخت کردیم ، ولی هنوز حتی طراحی هم انجام نداده. قرار بود دوماهه تحویل بده شماها چجوری پول دادین

وااااا 

احتمالا دیگه فعلا کاری انجام ندن چون پول رو گرفتن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ما قرارداد نوشتیم فقط برای مبلغ 

یعنی نهایتا با این هزینه موظفه کمد و کابینت برای ما بزنه

ولی چون آشنا بود و ما هم زیاد عجله نداشتیم زمان تعیین نکردیم 

بعدشم که کار طول کشید گفت هزینه ی چوب و ابزار یراق خیلی رفته بالا ولی من چون قرارداد داریم با همون مبلغ قبلی باید براتون بزنم 

وا کل پول رو دادید بعد نصب نکرده!ما نصف دادیم کامل نصب کرد .بعد نصب بقیش دادیم

روز اول تو دفترش گفت دوماهه انجام‌میدیم 

ما هم چون فقط کار اینو قبول داشتیم  از هیچکس نه قیمت گرفتیم نه پرسیدیم