2777
2789
عنوان

بیاین از دردامون بگیم ببینیم درد کدوممون جان سوز تره

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 88 پست

بی کسی

بی کسی

بی کسی

بعدشم بی پشت بودن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر از این به بعد زندگیتو بساز ...فکر اون بی لیاقت رو نکن

یه زندگی جدید بساز 

من الان بزرگترین مشکلم کلیه دردمه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ناراحت نباش بالاخره ی روزی خودشون سرشون میخوره ب سنگ سرعقل میان اما تو ب فکر خودت باش و گرنه فردا هی ...

مرسی عزیزم ❤️ 

فقط امیدوارم دیر نشه 

زمانی نباش ک زندگیشون نابود شده باش

الان بزرگترین غمم درد پای دخترمه نمیدونم چه غلطی کنم چرا خوب نمیشه دوماه پیش ترک خورد استخونش هنوز خ ...

آره جوش بچه که یه چیز دیگه اس،ايشالا خوب بشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

عاشق کسی بودم که بهم خیانت کرد با اینکه باتمام وجودم دوسش دارم ولی میخام جداشم 

عقدیم هنوز عروسی نکردیم

خیلی داغون شدم خانوادم نمیفتن دنبال کارای طلاقم😔😔گفتم اگه مجبورم کنین باهاش ازدواج کنم خودمو میکشم

استارتر از این به بعد زندگیتو بساز ...فکر اون بی لیاقت رو نکنیه زندگی جدید بساز من الان بزرگترین مشک ...

ایشالا زود خوب بشی عزیزم،آره دارم زندگیمو می‌سازم،ولی دوست دارم هرکسی مکافات عمل خودش رو ببینه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

رفیق زیاد داشتم خاهر ندارم وقتی زن داداشم اومد خونمون همه میگفتن خیلی بد اخلاقه و اینا ..من باور نمیکردم باهم کلی کیف میکردیم و همه حرفامو بهش میگفتم تا اینکه بعد ازدواج  روی واقعیشو نشونمون داد الان وقتی میاد خونمون انگار شمر میاد💔😭😂هعی خدا