یکم از رسم و رسومات خودتون یا خانواده ی همسرتون تعریف کنین
توصیه یا سیاستی هم دارید بگید😆
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
کاش این چندنفری ک دارن به ۵ میلیون اصفهانی برچسب میزنن برحسب اطراف خودشون بگن خودشون از چه دیاری هست ...
عزیزم اگر فکر میکنین داره توهین میشه من تاپیکو میبندم
اصلا قصد جسارت ندارم
فقط چون رابطم جدی شده میخوام بدونم رسوماتتون چیه
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مطمئن باش کسی ک احترام به پدرومادر بلده به همسرشم احترام میزارهدرکل خانواده و زن دوستناکثریت اهل خرج ...
آره اینو واقعا قبول دارم
چون این آقا اصلا و اصلا تاحالا کوچیکترین توهین یا جسارتی نکرده به من
تو بحث و دعوا ها هم کاملا احتراممو حفظ میکنه
به عنوان مثال؛تو خمینی شهر وقتی برای عروس سرویس طلا میخرن برای داماد هم میخرن ...
طلا برا مرد میخرن؟😐😂مگه میشه
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
ن اگه خودت مشکلی نداشته باشی چیزی نمیشه چون خانواده داماد برات یلدایی میارن میتونی بگی فقط یه تیکه ط ...
پس توی این رسم و رسومات انعطاف دارین؟
منو پسره واقعا تفاهم داریم ولی میترسم خانواده ها کنار نیان