2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 112 پست
کاش این چندنفری ک دارن به ۵ میلیون اصفهانی برچسب میزنن برحسب اطراف خودشون بگن خودشون از چه دیاری هست ...

عزیزم اگر فکر میکنین داره توهین میشه من تاپیکو می‌بندم

اصلا قصد جسارت ندارم

فقط چون رابطم جدی شده می‌خوام بدونم رسوماتتون چیه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خب این پسره خونه نداره اصلا😐😂منم کلا رو مسائل مالیش گیر ندادم خدا شاهدهیک بارم حرف نزدم رو اینکه م ...

میگم که خانواده تا خانواده فرق داره 

اینایی که میگی همش توافقیه 

باید توافق کنید. 

مثلا من خودم شوهرم اصفهانیه جز خوبی ازشون چیزی ندیدیم، 

جهازمم چند روز قبل عروسیم فقط به خانواده خودش و جاریهام و اینا گفتم بیان ببینن و فامیلاش نیومدن و نگفتم هم بهشون

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش کسی ک احترام به پدرومادر بلده به همسرشم احترام میزارهدرکل خانواده و زن دوستناکثریت اهل خرج ...

آره اینو واقعا قبول دارم

چون این آقا اصلا و اصلا تاحالا کوچیکترین توهین یا جسارتی نکرده به من 

تو بحث و دعوا ها هم کاملا احتراممو حفظ می‌کنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
براچی باید ادرس اشتباه بدیم😐مگه مرض داریم ی مسافرو زابه راه کنیم عشقم.منطورم اینه تو بیانش خوب نیست ...

از اون لحاظ آره منم بیانم خوب نیست

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

به عنوان مثال؛تو خمینی شهر وقتی برای عروس سرویس طلا میخرن برای داماد هم میخرن ...

طلا برا مرد میخرن؟😐😂مگه میشه

خب این پسره خونه نداره اصلا😐😂منم کلا رو مسائل مالیش گیر ندادم خدا شاهدهیک بارم حرف نزدم رو اینکه م ...

خب ببین در حد همدیگه خرید میکنین 

ولی خب این رسم خود اصفهانیاست ک دلشون میخواد و جهاز سنگین میخرن 

قابل توجه اون عده ک میگن اصفهانیا خسیسن😂پماد بدم🤚

رسم جهاز دیدن هم بله داریم 

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
عزیزم اگر فکر میکنین داره توهین میشه من تاپیکو می‌بندماصلا قصد جسارت ندارمفقط چون رابطم جدی شده می‌خ ...

کلا فازشون دانای کل هست همیشه ؛بهشون بر میخوره همیشه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اتفاقا ب نظره من مهربونن

لطف داری 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ن اگه خودت مشکلی نداشته باشی چیزی نمیشه چون خانواده داماد برات یلدایی میارن میتونی بگی فقط یه تیکه ط ...

پس توی این رسم و رسومات انعطاف دارین؟

منو پسره واقعا تفاهم داریم ولی میترسم خانواده ها کنار نیان

عزیزم اگر فکر میکنین داره توهین میشه من تاپیکو می‌بندماصلا قصد جسارت ندارمفقط چون رابطم جدی شده می‌خ ...

نه عزیزم من بااون دسته افرادم شما راحت باش

ما دیگه گوشمون پره ازچرندگفتنای این ادمای عقده ای

خانواده فکر میکنی فقط خانوادست؛خاله و عمه و دایی و عمو....

والا همین دایی وخاله وعموها النگو سکه تمامم میارن کادو،ماتاحالا از این مغول بازیا تو شهرمون ندیدیم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پس توی این رسم و رسومات انعطاف دارین؟منو پسره واقعا تفاهم داریم ولی میترسم خانواده ها کنار نیان

اره بابا

فقط توی مراسم خاستگاری بگین ک ما نمیتونیم رسومات شمارو اجرا کنیم