2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 149 پست
تصورشم سخته ک شوهره من بخادبیادنینی سایت.دوشقش میکنم و خیانت محضه🥲اگ خانومتودوس داری ازینجابرو یاهم ...

سلام. ممنونم از مطالب منطقی و بجایی که ارائه کردین.

نگاهی به تاپیک هام بندازین ترویج نماز و ....

ضد مصادیق فساد همچون بی حجابی رل پارتنر شوگر ....

در این تاپیک هم با ظرافت و زیرکی خاصی نماز و دعا رو یادآوری کردم. اینجا بستر پر مخاطبی هست.

خانومم تو اینستا هست من خودم نیستم. محیطش بنظرم آلودس.خوشحال میشم زنم در اونجا تبلیغ نماز و .... کنه و علیه مسائل ضد عفت تاپیک یا استوری کنه.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این سایت یه سایت کاملا زنانه هست و برای بارداری و بچه داری و اکثرا مشکلات زنانه 

اصلا اینجا مناسب شما نیست 

بنظرم هیچ دلیلی نداره یه اقا توی سایت خانوما عضو بشه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

این سایت یه سایت کاملا زنانه هست و برای بارداری و بچه داری و اکثرا مشکلات زنانه اصلا اینجا مناسب شما ...

مدیران سایت اجازه ثبت نام آقا صادر کردن. بنده صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم. 

برو پایین تاپیک بخون همین الان اگر ادعای درسته اسکرین شات بزار ببینم چند تا تاپیک در مورد بارداری و مسائل زنونس.

اصطلاحا بند کفش نادر شاه افشار تا فناوری موشک های هایپر سونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاپیک می بینی.

کجایی، بیداری یا خودتو بخواب زدی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

مدیران سایت اجازه ثبت نام آقا صادر کردن. بنده صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم. ب ...

اون که خودش رو به خواب زده شمایید نه ما 

درکل اینجا یه سایت زنونه اس مناسب اقایون نیست 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

از مزرعتون دوتا مرغ میگیره میکشه درست میکنه

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بآبت مطلب طنزگونه تون که پست رو به نام کاربریم ارتباط دادین و باعث تلطیف خاطر ما شدین سپاسگزارم. برخی میان توهین میکنن .... پیام شما صرفا بخاطر پاکی از هرگونه فحاشی و ... مثل هوای تازه بود. ممنونم بابت اکسیژنی که تزریق کردین. تنفس..... هوووووو

من زیرکانه و البته هوشمندانه نماز و دعا نزد الله رو یادآوری و ترویج کردم. انقدر برخی قاطی کائنات و کارما و .... هستن 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. بآبت مطلب طنزگونه تون که پست رو به نام کاربریم ارتباط دادین و باعث تلطی ...

سلام بله متوجه شدم مچکر

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

اون که خودش رو به خواب زده شمایید نه ما درکل اینجا یه سایت زنونه اس مناسب اقایون نیست

پس چرا ثبت نتم آقا داره.

پس چرا انقدر آقا اینجا هست.

اینجا هم میشه یادآوری نماز و دعا کرد. بستر پر مخاطبی هست و میتونه فرهنگ برجامعه تزریق کنه.

ان شاءالله هدفمند و خداپسندانه اینجا هستم. 

طنز گونه و با ظرافت و زیرکی خاصی تبلیغ نماز کردم.

این روزا تو این اوضاع جامعه بنظرم لازمه جامعه تشنه تقوا و یادآوری احکام هست.