2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 112 پست
لطف داری

باور کن من چندین ساله اصفهانم شوهرم اصفهانیه چندسال پیش با شوهرم ی خورده بحثمون شد همسایه هامون میگفتن بیا خونه ما یا اون یکی دیگه کاری داشتم چندین بار تا حالا گفته بگو بیام کمکت شوهرمم ک خودش مهربونه اما ی خورده حسابگر

برا عروس هم تو شب یلدا، عید فطر، عید نوروز، طلا میارن 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس توی این رسم و رسومات انعطاف دارین؟منو پسره واقعا تفاهم داریم ولی میترسم خانواده ها کنار نیان

ن مشکلی نیس اگه خودت و داماد اوکی هستین و شوهرت میتونه خانوادشو قانع کنه حله

رسم جهیزیه دیدن هم داریم 

ولی الان دیگه کمتر شده و بعد عروسی دیگه نمیرن برای جهیزیه دیدن 

اصلا هم اینطور نیس ک سرک بکشن و همه چیز رو وارسی کنن اتفاقا از شیک بودن وسایل لذت میبرن 

شما میتونی توی یخچالت هیچی هم نذاری کسی حرفی نمیزنه چون زندگی خودته 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خب ببین در حد همدیگه خرید میکنین ولی خب این رسم خود اصفهانیاست ک دلشون میخواد و جهاز سنگین میخرن قاب ...

خب میشه کنار اومد سر این چیزا؟

مثلا من خودم انتظار ندارم پسره خونه بخره 

یه ۶۰ متری رهن کنه هم اوکی ام. و خب جهازم باید در حد خونه داد دیگه، بعدم اینکه یه سری چیزا واقعا ضروری نیست و اول زندگی باید پس انداز کرد. حتی من میگم عروسی هم نگیریم.پولشو جمع کنیم با وام ازدواج و اینا بتونیم یه ماشین بگیریم‌.

یا مثلا این رسم دیدن جهیزیه رو ما نداریم و می‌دونم از نظر مامانم اینا توهین آمیزه

چطوری میشه مطرح کرد که خانوادگی نیان بازدید جهیزیه؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
باور کن من چندین ساله اصفهانم شوهرم اصفهانیه چندسال پیش با شوهرم ی خورده بحثمون شد همسایه هامون میگف ...

چه خوب خوشحالم ک دوست داری اصفهان و مردمش رو 🥰

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اره بابافقط توی مراسم خاستگاری بگین ک ما نمیتونیم رسومات شمارو اجرا کنیم

بهشون برنمیخوره؟ واقعا میترسم خانواده ها به تفاهم نرسن🤦🏻‍♀️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
باور کن من چندین ساله اصفهانم شوهرم اصفهانیه چندسال پیش با شوهرم ی خورده بحثمون شد همسایه هامون میگف ...

شما خودت خوب بودی عزیزم 

نمونش یه خانم دیگه ک اینجا رفته رو ممبر خب مشخصه اخلاق و رفتار خودش چجوریه که اونجوری هم باهاش برخورد میشه 

واین مختص اصفهانی نیست هرجای دنیا بره همینه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿

اره از این بابت مهربونیم

من الان کرج زندگی میکنم

همسایه ام همدانی هست 

ب قول خودش تعریف میکرد میگفت تو برای تولد پسرت ۶ سیخ کباب و یه دیس برنج و یه دیس میوه و یه دیس هم سالاد دادی بهم اونوقت جاریش ک طبقه پایینش میشینه گفته ب بچه اش برو خونتون ما میخواییم کباب بخوریم😐

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
برا عروس هم تو شب یلدا، عید فطر، عید نوروز، طلا میارن

یه سوال

فقط سال اول دیگه؟ بعد مثلا اگه بگی که نمی‌خواد بیارین و زحمت نکشین و اینا بهشون برنمیخوره؟

بهشون برنمیخوره؟ واقعا میترسم خانواده ها به تفاهم نرسن🤦🏻‍♀️

نه

ما خودمون عروسمون مال شهری دیگست و اصلا انتظاری ازشون نداشتیم اما برای داداشم مارسمای خودمون رو اجرا کردیم

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
چه خوب خوشحالم ک دوست داری اصفهان و مردمش رو 🥰

اره دیگه عادت کردم اصفهانیارو دوست دارم ولی با این حساب شوهرمم چیزی کم نداشته واسم و از همه مهمترش اینکه تا حالا خیانت ندیدم ازش خداروشکر بعد این همه سال زندگی

نهما خودمون عروسمون مال شهری دیگست و اصلا انتظاری ازشون نداشتیم اما برای داداشم مارسمای خودمون رو اج ...

مرسی ازت عزیزم 🤍

اره دیگه عادت کردم اصفهانیارو دوست دارم ولی با این حساب شوهرمم چیزی کم نداشته واسم و از همه مهمترش ا ...

خداروشکر عریزم. بمونید برای هم عشقتون پایدار و جاودانه💎

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم