2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 112 پست
اره درست میگی ا لحاظ خورد و خوراک عالی هستین عزیزم اما کرج برا من ی خورده دلگیر بود

جدی؟ کجای کرج زندگی میکردین

برای منم دلگیره

از خانواده ام دورم 

هیچکس دور و برم نیس 

فقط بخاطر کار همسرم هی باید مهاجرت کنیم از این شهر ب اون شهر 😅😅

همسر من خوزستانی هستش خودم اصفهانی 

مردم کرج اکثرا ترک و کورد هستن و ن من زبونشون رو متوجه میشم ن میتونم بهشون اعتماد کنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یه سوالفقط سال اول دیگه؟ بعد مثلا اگه بگی که نمی‌خواد بیارین و زحمت نکشین و اینا بهشون برنمیخوره؟

وای خدا عزیزم😂😂

نه برنمیخوره 

اما تو زرنگ باش، اگه وضعشون خوبه 

طلاهاتو بذار بیارن برات بگو ما رسم داریم 🤣

ازون طرفم بگو ما رسم داریم چنتا تیکه بزرگو پسر میخره  

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی؟ کجای کرج زندگی میکردینبرای منم دلگیرهاز خانواده ام دورم هیچکس دور و برم نیس فقط بخاطر کار همسرم ...

من فردیس بودم عزیزم شوهر سابقم تهرانی بود اما بار مجدد ک ازدواج کردم شوهرم اصفهانیه

من فردیس بودم عزیزم شوهر سابقم تهرانی بود اما بار مجدد ک ازدواج کردم شوهرم اصفهانیه

بسلامتی و دلخوش باشی 

خیروخوشی از زندگیتون کم نشه 🤩🤩🤩🤩😍😍😍

عشقتون پایدار 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ممنون فداتشم همچنین شما ایشالا زودتر برگردید اصفهان

ان شاء الله بریم آمریکا 

😀😀😀😀

وای خدا عزیزم😂😂نه برنمیخوره اما تو زرنگ باش، اگه وضعشون خوبه طلاهاتو بذار بیارن برات بگو ما رسم دا ...

خب بعد از اونورم اونا بخوان رسماشونو اجرا کنن دهن ما سرویسه😂همون ساده بگیریم بهتره😁

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)