2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 112 پست
بستگی داره مال اصفهانن یا خمینی شهر؟داستان خمینی شهر خیلی عجیب تره

چرا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا ببین شب یلدا از شیرمرغ تا جون آدمیزاد رو برای عروس هامون میبریمبهترین جهیزیه رو ب دخترامون میدی ...

اینا که همش به ضرر خانواده دختر شد 😂😂

ما خیلی ساده میگیریم همه چیو واقعا

میتونین با مراسمات ساده کنار بیاین؟

مثلااا میگم، ما این رسم شب یلدا رو به این شکلی که میگن اصلا نداریم. در همین حد که جمع بشیم دور هم غذا بخوریم و گپ بزنیم، سال اول عروسی باشه یه لباسی چیزی برا عروس میبرن

ولی خب طلا و اینا رسم نداریم . نه برا دختر نه برا پسر

و منم با همین فرهنگ بزرگ شدم حقیقتش

به نظرت مشکل ساز میشه؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
کاش این چندنفری ک دارن به ۵ میلیون اصفهانی برچسب میزنن برحسب اطراف خودشون بگن خودشون از چه دیاری هست ...

اگه میدونسم این همه عقده از اصفهان و اصفهانی از کجا میاد حداقل راحت میشدم😂😂

فکر کن میگن ناخن خشکن، در صورتی که منی اصفهان به دنیا اومدم و بزرگ شدم چنین چیزی ندیدم ازشون 

حالا طرف جوری از اصفهانیا حرف میزنه که شاید حتی از کنار اصفهانم عبور نکرده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

اصفهانیم ولی نمیدونم چی بگم.چیزی تو ذهنم نیست حالا😂ما خیلی بد ادرس میدیم.من خودم یکی ادرس تو محل زن ...

اینکه آدرس بلد نباشی با اینکه آدرس اشتباه بدی عمدا خیلی فرق داره باعث می‌شد اون مسافرای بدبخت آواره و سردرگم بگردن هی و دیگه هیچ وقت شهرتون میان ازتون بد بگن اون وقت تازه بدتون هم میاد خب تقصیر خودتونه

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

آره عزیزم اتفاقا پسره تک پسرهو کلا مادر و پدرشو خیلی احترام می‌ذاره ولی خب ازش پرسیدم تو مواقع بحث و ...

مطمئن باش کسی ک احترام به پدرومادر بلده به همسرشم احترام میزاره

درکل خانواده و زن دوستن

اکثریت اهل خرج های غیر ضروری نیستن درعوض چیزهای باارزش و ملک و املاک زیاد دارن 

اما برای مهمونیا و عروسیا و زندگیای خودشون کم نمیزارن 

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
جهیزیه هم پا دختره همه چیز از برقی و چوبی بگیررر تا ریزه میزه ها ولی ازون طرف هم خونه به نام زن میزن ...

خب این پسره خونه نداره اصلا😐😂

منم کلا رو مسائل مالیش گیر ندادم خدا شاهده

یک بارم حرف نزدم رو اینکه مثلا تو کی میخوای ماشین بخری یا کی برات خونه میخرن 

گیری رو این چیزا ندارم ولی خب انتظارم اینه که اوناهم گیری رو این چیزا نداشته باشن

کلا ساده بگیریم همه چیو

و یه سوال

این رسمی که میان جهیزیه میبینن رو دارن؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اینکه آدرس بلد نباشی با اینکه آدرس اشتباه بدی عمدا خیلی فرق داره باعث می‌شد اون مسافرای بدبخت آواره ...

ادرس اشتباهی دادن ندیدی برو تبریز تا متوجه بشی 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

اینا که همش به ضرر خانواده دختر شد 😂😂ما خیلی ساده میگیریم همه چیو واقعامیتونین با مراسمات ساده کنا ...

به عنوان مثال؛تو خمینی شهر وقتی برای عروس سرویس طلا میخرن برای داماد هم میخرن  ...

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اوه صحبت چند تا تیکه رو بکنی که میرن شکر خدا ؛تو مرامشون این چیزها نیست

من با خود پسره حرف زدم اوکی بودا 

یعنی ممکنه خانوادش قانع نشن؟

اینکه آدرس بلد نباشی با اینکه آدرس اشتباه بدی عمدا خیلی فرق داره باعث می‌شد اون مسافرای بدبخت آواره ...

براچی باید ادرس اشتباه بدیم😐مگه مرض داریم ی مسافرو زابه راه کنیم عشقم.منطورم اینه تو بیانش خوب نیستیم 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اینا که همش به ضرر خانواده دختر شد 😂😂ما خیلی ساده میگیریم همه چیو واقعامیتونین با مراسمات ساده کنا ...

ن اگه خودت مشکلی نداشته باشی چیزی نمیشه 

چون خانواده داماد برات یلدایی میارن 

میتونی بگی فقط یه تیکه طلا بیارن و شام با شما باشه و دور هم جمع بشید و ب قول خودت گپ بزنید اتفاقا از خیلی هزینه های گزاف هم جلوگیری میشه

یا میتونی بگی بریم خرید چکمه و کیف و پالتو بجای میوه و این چیزا....

ببین هرکاری میخوای بکنی با خودت همسرت مشورت کن 

بگو برای اینکه خانواده ها توی زحمت نیفتن بهتره ساده تر برگزار کنیم مراسماتمون رو 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اگه میدونسم این همه عقده از اصفهان و اصفهانی از کجا میاد حداقل راحت میشدم😂😂فکر کن میگن ناخن خشکن، ...

واقعا فقط کلمه عقده برازندشونه و بس

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
خب این پسره خونه نداره اصلا😐😂منم کلا رو مسائل مالیش گیر ندادم خدا شاهدهیک بارم حرف نزدم رو اینکه م ...

اوه بله به شدت این رسم رو دارن؛یکی رو باید از تو یخچالت بکشی بیرون چند نفر رو از کابینتهات

پسرم ❤❤😍😍😘😘