2777
2789
عنوان

این مادر دشمنه دخترشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 56 پست
چیزایی ک گفتی نشونه مشکلات روانی بود ن دانایی. ب هر روانشانسی ک قبول داری بگو.

دوست صمیمی مادرم می گه به من همه چی با مادرت مشورت کن علامه دهره یعنی خیلی داناست و چیزدان پس چطور اینقدر ظالمه

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش بازیرکی می مقابله کن مثل خودش بازیش بده

الان یکی دوست دارم می ترسم بهم بزنه جهاز نده

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

بچه خیلیییی عزیزع. خدا این حسو قرار داده برا مادر. ولی اگ مادر روانش خراب باشه و طبیعی نباشه اختلال ب وجود میاد.

ممکنه تو زمینها دیگ عادی باشه و همین گول زننده باشه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

الان یکی دوست دارم می ترسم بهم بزنه جهاز نده

اگه پسره میخوادت وخوبه حتی اگه جهاز نداد ازدواج کن و برو چون قصد مادر شمااینه که بمونی کلفتش بشی آزادی بدون جهاز بهتر از کلفتیه

عزمزم مادرم هر وقت می خاست تلفن با خاهرش حرف بزنه می زاشت من برم بیرون بعد زنگ می زد یه موقع از بیرو ...

اينكار رو مامان منم انجام ميده

چون وقتي تنهاست حوصلش سر ميره دوست داره حرف بزنه

اما وقتي من باشم خب دلش نميخاد با تلفن حرف بزنه

اما من هيچوقت ب فكر نيفتادم صداش رو ضبط كنم ببينم چي ميگه در نبود من

تفاوت ديدگاه من و خودت رو ببين براي يك موضوع شبيه بهم

فكر نميكني بدبين هستي؟ اين مدل فكري اصلا خوب نيست

از اعضاي خانواده منم اين مدلي فكر ميكنه با اينكه دوستش داريم ولي گاهي دلم ميخاد بخاطر افكارش بزنمش انقد ك انرژي منفي ميده همه چيز رو وارونه برداشت ميكنه ادما خسته ميشن ازش طبيعيه ك پشت سرش هم حرف بزنن! 

اينكار رو مامان منم انجام ميدهچون وقتي تنهاست حوصلش سر ميره دوست داره حرف بزنهاما وقتي من باشم خب دل ...

مآدر من مشکل روانی داره

به هر کی هم میگفتم باور نمی کردن

درست خصوصیات مادر ایشون

بعد سال ها کم کم به همه ثابت شد

من خودم ۴ ماهه قطع رابطم

چون آسیب میزد

نسخه های خودتون رو برا همه نپیچید

دلشون میشکنه

قضاوت نکن

قضاوت چيه خانم ي چيزي ياد گرفتين همه جا با ربط و بي ربط ميگين

قضاوت كاري هست ك اينهمه كاربر كردن ٣ ص خوندي ب اونا نگفتي ك پشت سر كسي و فقط با حرف استارتر دارن نظر ميدن و مادرش رو قضاوت ميكنن !!! بعد بمن ك دارم باهاش حرف ميزنم و اگاهش ميكنم نسبت ب افكارش ميگي

خودش اينجاست دارم باهاش حرف ميزنم نياز ب گفتن تو نيست 

اينكار رو مامان منم انجام ميدهچون وقتي تنهاست حوصلش سر ميره دوست داره حرف بزنهاما وقتي من باشم خب دل ...

مادر من اصلا تو خونه با من حرف نمی زنه با من بیرونم نمیاد اتفاقا من اینقدر خوشبین بودم بعد ۳۵ سال مادرم شناختم من یه قسمت کوچیک کارهاشو گفتم زن بسیار سیاست مداریه

مآدر من مشکل روانی دارهبه هر کی هم میگفتم باور نمی کردندرست خصوصیات مادر ایشونبعد سال ها کم کم به هم ...

چيزي نگفتم بهش ك دلش بشكنه مامانشم نميشناسم و با دو جمله ك ايشون توصيف كرده نميتونم نظر بدم ولي كاري ك ايشون كرده صدا ضبط كرده نشونه خوبي نيست كاري هست ك افراد بدبين انجام ميدن