2777
2789
عنوان

این مادر دشمنه دخترشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 56 پست
چی کار کنم

یه بنده خدایی رو میشناسم 70سالشه تنها بدون بچه وشوهر این بنده خدا برو روش وخانوادش خوب بودن اما چون پدرو مادرش پیر بود خواستگاران رو رد میکردم و میگفتم بهتر غزاینم میاد  به زبون خوش میگفتن اره برات یه شوهر خوب پیدا میکنیم جهاز خوب می‌دیم یه جای خوب خونه می‌خریم که برات آبرومند باشه همش چرت ودروغ بهش میگن آینده جعلی یافیوچر فیکینگ خودشیفته دختره رو نگه داشتن تاکلفتی کنه براشون آخر سر 45 سالگی بایه پیرمرد ازدواج کرد مادرش هم سر جهازی برد 8سال زندگی کرد هم مادرش مرد هم پیرمرده آلان تنهاست و تازه فهمیده چه بلایی سرش آوردن نه بچه داره یه خونه چیه چندرغاز حقوق بازنشستگی اینم آخر مادر و پدر خودشیفته داشتن 

قضاوت چيه خانم ي چيزي ياد گرفتين همه جا با ربط و بي ربط ميگينقضاوت كاري هست ك اينهمه كاربر كردن ٣ ص ...

چقدر رک و بی ادب

بیچاره اون فردی که تو خونتونه و میگی پشت سرش حرف میزنی

من نظر بقیه رو هم خوندم

اما شما داشتی استارتر رو متهم می کنی

اون زندگی کرده و همه چی رو لمس کرده

بعد شما میگی نه اشتباه می کنی تو بدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قضاوت چيه خانم ي چيزي ياد گرفتين همه جا با ربط و بي ربط ميگينقضاوت كاري هست ك اينهمه كاربر كردن ٣ ص ...

مادر من کلی وسیله منزل بشقاب و سرویس پرکس خریده بود برای خودش هر چی گفتم بزار برای جهاز من دید احتیاج نداره برد فروخت رفت مکه تا نوه های خاهرش سوغاتی آورد برای من هیچی نیاورد من زنگ می زدم می گفتم می خام ناهار جوجه کباب بخرم بعد من قطع می کردم می گفت شکمت پاره شه شکمت موردشور بشوره

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
یه بنده خدایی رو میشناسم 70سالشه تنها بدون بچه وشوهر این بنده خدا برو روش وخانوادش خوب بودن اما چون ...

خدا پدر مادرش لعنت کنه

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
یه بنده خدایی رو میشناسم 70سالشه تنها بدون بچه وشوهر این بنده خدا برو روش وخانوادش خوب بودن اما چون ...

دقیقا این مادر منه

عزیزم در خاست دوستیمو قبول کن

گلم برو تونت یوتی یوب اینا سرچ کن مادر خودشیفته سرت دود میده

می شه درخاست دوستیمو قبول کنی

الان یکی دوست دارم می ترسم بهم بزنه جهاز نده

مادر من هم اینطور بود ..مشکل روحی داشت ..همه مردم خوب بودند به جز ما دو تا دخترش ..عاشق پسرهاش بود .‌سه تا خواهر زاده از پدرم را بزرگ کرده بود اما از ما متنفر بود ..خدا بهت کمک کنه 

چقدر رک و بی ادببیچاره اون فردی که تو خونتونه و میگی پشت سرش حرف میزنیمن نظر بقیه رو هم خوندماما شما ...

اونایی که مادر و پدر خوب دارن اونایی رو که پدر و مادر ناکار آمد دارن درک نمیکنن البته حق دارن چون توشرایطش نبودن