تا ۴۰ سالگی نزاشته دخترش ازدواج کنه چون دوست نداره تنها بشه زیر آب دخترش و پیش پدرش می زنه.دختره ضبط صدا گذاشته تو خونه دیده همین می ره بیرون زیرآب دختره پیش پدرش می زنه پشت دختره ناسزا می گه می گه شکمت پاره شه نیست و نابود بشی ولی جلوی رو با دختره خوب بود برای اینکه پیری پشتش باشه دختره.به نظرتون این مادر دشمنه دخترشه؟
این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
یه بنده خدایی رو میشناسم 70سالشه تنها بدون بچه وشوهر این بنده خدا برو روش وخانوادش خوب بودن اما چون پدرو مادرش پیر بود خواستگاران رو رد میکردم و میگفتم بهتر غزاینم میاد به زبون خوش میگفتن اره برات یه شوهر خوب پیدا میکنیم جهاز خوب میدیم یه جای خوب خونه میخریم که برات آبرومند باشه همش چرت ودروغ بهش میگن آینده جعلی یافیوچر فیکینگ خودشیفته دختره رو نگه داشتن تاکلفتی کنه براشون آخر سر 45 سالگی بایه پیرمرد ازدواج کرد مادرش هم سر جهازی برد 8سال زندگی کرد هم مادرش مرد هم پیرمرده آلان تنهاست و تازه فهمیده چه بلایی سرش آوردن نه بچه داره یه خونه چیه چندرغاز حقوق بازنشستگی اینم آخر مادر و پدر خودشیفته داشتن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قضاوت چيه خانم ي چيزي ياد گرفتين همه جا با ربط و بي ربط ميگينقضاوت كاري هست ك اينهمه كاربر كردن ٣ ص ...
مادر من کلی وسیله منزل بشقاب و سرویس پرکس خریده بود برای خودش هر چی گفتم بزار برای جهاز من دید احتیاج نداره برد فروخت رفت مکه تا نوه های خاهرش سوغاتی آورد برای من هیچی نیاورد من زنگ می زدم می گفتم می خام ناهار جوجه کباب بخرم بعد من قطع می کردم می گفت شکمت پاره شه شکمت موردشور بشوره
این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
مادر من هم اینطور بود ..مشکل روحی داشت ..همه مردم خوب بودند به جز ما دو تا دخترش ..عاشق پسرهاش بود .سه تا خواهر زاده از پدرم را بزرگ کرده بود اما از ما متنفر بود ..خدا بهت کمک کنه