2777
2789

زنشو پیدا کن ازاون بپرس

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه الان که شوهرت شده یادت افتاده دلیل طلاقو بفهمی؟؟!!خدایی خیلی نوبرید

ینو یکی از دوستام که میخاد ازدواج کنه گف بپرسم وگرنه من ۶ ساله ازدواج کردم🤣

من تا جایی که شنیدم این مردای خدانشناس برا زن اولشون هیولا هستن انقد آزارش میدن و خیانت می‌کنن و کتکش میزنن تا اینکه زنه فرار می‌کنه می‌ره اما برا زن دوم میشن عین فرشته ها زنای اول شانس ندارن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ازدواج با مرد زن طلاق داده خیلی خیلی ریسک بزرگیه بعدشم شما میگی شوهرم!! دیگه چرا میخوای دلیلشو بدونی ...

ینو یکی از دوستام که میخاد ازدواج کنه گف بپرسم وگرنه من ۶ ساله ازدواج کردم🤣