2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 9178 بازدید | 301 پست
حتی عمرمم بره میگیرم من دیگ ب هیچی فکرنمیکنم

این ادم و خانواده ارزش درگیری نداره اگه چیزی داشت خب بحثش جدا بود ولی چیزی نداره همینکه از اینا بکشی بیرون برد کردی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب درک مگ چی داره مرتیکه الدنگ مهم اینه خانوادت پشتتن انشا ٕ الله هرچی خیره برات پیش بیاد

ممنون عزیزم برام دعا کن🌻🙏🏻

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

این ادم و خانواده ارزش درگیری نداره اگه چیزی داشت خب بحثش جدا بود ولی چیزی نداره همینکه از اینا بکشی ...

نمیتونپ اینکاروکنم حتی بلازم هم ازجقم نمیگذره خیلی عدابم دادن

تهدید به طلاق کردنبابات زنگ زده دعواتو فکر مهمونی هستین؟

اسکریناروببینیدمتوجه میشین گفتمونمیام اونم گفته طلاق صفحه7بخونید

بیخیال دختر بدبخت میشی یک عمر میسوزی

تموم ازهمه جابلاکش کردن اینستام انفالو من خودم تک وتنهاجنگیدم له شدم منوندید خوبیاموندید نمیتونم بزوربگم منم ببین نمیخوادزوری ک نیس

تموم ازهمه جابلاکش کردن اینستام انفالو من خودم تک وتنهاجنگیدم له شدم منوندید خوبیاموندید نمیتونم بزو ...

با این چیزایی برام تعریف کردی بهترین کار اینه خونه پدرت بمونی و اینده خودتو تباه نکنی که مجبور باشی بسوزی و بسازی

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

چجوری مثلا میخواد زورت کنه ببره؟ نه پیاماشو نگاه کن که جرئت کنه تهدید کنه نه پیام بده بمون خونه بابات چه غلطی مثلا میخواد بکنه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
نمیرم مهمونی صفحه7بخون گفتم نمیام گفت طلاقت میدم گفت باشه

غط کرده هیچ کاری نمیتونه بکنه خواسته بترسونتت 

پیاماشو چک نکن اصلا اصلاااا

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  

الان شما نباید ب فکر طلاق باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

واقعـــا داری ب مهمونی شب یلدا فــکر میکنی؟؟؟ 

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

عقدم وازدواج دومم فکرمیکنه میترسم ازطللق

اســــی دمت گرم کوتاه نیایی ها

از همین ک ازدواج دومته داره ســـواستــفاده میکنه

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

چجوری مثلا میخواد زورت کنه ببره؟ نه پیاماشو نگاه کن که جرئت کنه تهدید کنه نه پیام بده بمون خونه بابا ...

صفحه 7ببین چطور تهدیدم کرد 

غط کرده هیچ کاری نمیتونه بکنه خواسته بترسونتت پیاماشو چک نکن اصلا اصلاااا

ازهمه جا بلاک وانفالوش کردم

الان شما نباید ب فکر طلاق باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعـــا داری ب مهمونی شب یلدا فــکر میکنی؟؟؟

من کی بفکرمهمونی بودم چرااینقدر قصاوت میکنید خب چتاروبخونید اولش خواستم اروم جلوبرم بحث نشه ی کلمه گفتم نمیام گفت نیای طلاقت میدم منم گفتم برو دادگاه تاتکلیفم روشن کنم