2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 9774 بازدید | 317 پست
چ ربطی داشت بااین حرفتون ارزش منو زیرسوال بردین چ طرز صحبت کردن! مگه هرکی مطلقست باید بایه ادم بی در ...

نه عزیزم متظور منو اشتباه متوجه شدی گفتم کسایی مثل شوهر شما این طوری تو ذهنشون فکر میکنن قصد توهین نداشتم

متاسفم براتون بااین طرزصحبت کردنتون

بابامن منظورم به همسرت بود وگرنه  من خودمم یه زنم یعنی من که یه ازدواح کردم خوشبختم نه والا بخدا اصلا منظورم به شما نبود خانواده شوهرتو گفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا وقت داری ی فکری به حال خودت کن دلم میسوزه براتچون شوهر من اولویت اولش خانوادشهی چیزی بگم باورت می ...

خدانکنه عزیزم درکت میکنم منم توهمین شرایطم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

ببخشید ولی خیلی بی عزت نفس و تو سری خوریهمین روند پیش برو ب زودی ب خاک سیاه میشونتت

چ روندی پیش برم؟!! وقتی گفتم نمیام گفته طلاقت میدم دیگ چب بایدبهش میگفتم

بخدا ناراحت شدم منظورمو خوب نرسوندم باعث ناراحتیت شدم حلال کن من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشه ...

عزیزم من این روزا اصلا حالم خوب نیس ولی بخدامنم ادمم حق زندگی دارم خیلی بهم ریختم ک چرا بایدزندگیم اینطوری بشه

اگه عقدی سریعا جدا شو،اصلا فکر سازش نباش که اینجور آدما به چشم دیدم عمرا درست نمیشن،پدرتم که پشتته دیگه چی میخوای،فکر مهمونی هفته بعدی؟!!!مگه عقلتو از دست دادی،الان طلاق نگیری دوروز دیگه با بچه با روان از دست داده طلاق میگیری این خط اینم نشون

اگه عقدی سریعا جدا شو،اصلا فکر سازش نباش که اینجور آدما به چشم دیدم عمرا درست نمیشن،پدرتم که پشتته د ...

نیستم جوابشو دادم نمیام گفت طلاقت میدم الانم3روز خبری ازش ندارم چسبیده ب خانوادش 

اگه عقدی سریعا جدا شو،اصلا فکر سازش نباش که اینجور آدما به چشم دیدم عمرا درست نمیشن،پدرتم که پشتته د ...

ازاینکه اینقدرراحت منوکنارگذاشته داغون شدم وبشدت حالم بد

ازاینکه اینقدرراحت منوکنارگذاشته داغون شدم وبشدت حالم بد

اون فعلا عقلشو از دست داده صبر کن دو صبا دیگه به دستش میاره که خیلی دیره کلا ۹۹ و ۹۹۹ صدم درصد مردا فکر میکنن خانوادشون واسشون ریده

اون فعلا عقلشو از دست داده صبر کن دو صبا دیگه به دستش میاره که خیلی دیره کلا ۹۹ و ۹۹۹ صدم درصد مردا ...

اره وشدید چسبیده بهشون میدونه دارن دخالت میکنن ولی چون شوهرم ازنظرمالی روب راه نیس داداشش داره حمایتش میکنه گوش ب فرمانش

اون فعلا عقلشو از دست داده صبر کن دو صبا دیگه به دستش میاره که خیلی دیره کلا ۹۹ و ۹۹۹ صدم درصد مردا ...

خطم خاموش کردم خط جدید گرفتم اونقدرتوگوشش خوندن کیو دیدی پشت سرشریک زندگیش توجمع زنا بد بگ

عزیزم من این روزا اصلا حالم خوب نیس ولی بخدامنم ادمم حق زندگی دارم خیلی بهم ریختم ک چرا بایدزندگیم ا ...

میدونم گلم مردا خیلی نامرد شدن بخدا من آرزوم خوشبختی همه زنهای کشورمونم بازم ببخشید اگه ناخواسته ناراحتت کردم

اره وشدید چسبیده بهشون میدونه دارن دخالت میکنن ولی چون شوهرم ازنظرمالی روب راه نیس داداشش داره حمایت ...

نمیخوام باز منظورمو بد برسونم ناراحت بشی ببین درسته ازدواج دومته ولی اصلا مهم نباشه اصلا بخاطر حرف بقیه زندگیتو خراب نکن شوهر دهن بین اصلا به درد نمیخوره الان ازش جدا بشی خیلی بهتر تا بری تو زندگی و نااراحتی اعصاب بگیری و بچه دار بشی و بخاطر بچه بسوزی آدم خونه باباش خیلی بهتراز زندگی بااین مرداس شوهر من بیکار سرکار نمیره ولی خب یکم در آمد از جای دیگه داریم ولی اصلا نمیزاره کسی برا زندگیمون تصمیم بگیر درسته زندگیم سخته ولی چه میشه کرد مرد هرچی باشه بچه ننه نباشه چون مرد وابسته آدمو به تباهی میکشونه