2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 122941 بازدید | 1511 پست

بنطرم خرجو کردی ولی پیش دکترای مبحر و عالی نرفتی اول برو بلفا کن خخخیلی تغییر میکنی افتادگی پلک داری ابروهاتم برو کاشت بزن موهاتم یه رنگ و مش ناز  بینیتم خوب عمل نکرده یه بار دیگه جا داره پوستتم خوبه دکترایی هستن پوستای داااغوننو مثه هلو میکنن دراخر بگم چهرت خوبه فقط اعتماد بتفس نداری اینارم گفتم چون دوست داری تغییر کنی ولی برا پوستت دکترهای خوبو پیدا کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هر چی برای بهتر شدن تلاش میکنم فکر میکنم بی فایدس البته من هیچ عمل زیبایی انجام ندادم حتی لیزر موهای زائد هم نرفتم چون بدنم مو نداره خیلی ولی موهام خیلی ریخته هر چی هم تلاش کردم درست نشد خیلی خرج کردم خیلیییی سالها براش تلاش کردم نشد که بشه ورزش هم میکنم فقط لاغر تر میشم دوس ندارم لاغر بشم 

بنطرم خرجو کردی ولی پیش دکترای مبحر و عالی نرفتی اول برو بلفا کن خخخیلی تغییر میکنی افتادگی پلک داری ...

دیگه پولام رفت همش همون طلای عروسیم بود ک رفت.همسرم بیکاره اصلا دیگه با عمل راضی نیست گفت که همه کارا رو کردی خوب نشدی ول کن دیگه 

دیگه پولام رفت همش همون طلای عروسیم بود ک رفت.همسرم بیکاره اصلا دیگه با عمل راضی نیست گفت که همه کار ...

زود بزار شارژم داره تموم میشه.

موی بشکافی به عیب دیگران.       چون به عیب خود رسی کوری از آن 
دیگه پولام رفت همش همون طلای عروسیم بود ک رفت.همسرم بیکاره اصلا دیگه با عمل راضی نیست گفت که همه کار ...

والا  زشتم نیستی خوبی دیگه مگه همه چه شکلین چرا اگه پیش دکتر خوب بری تغییر میکنی حالا پول عمل نداری پول یه رنگ ابرو و یه لایتو که میتونی جور کنی بعدم هنوز جوونی ووقت داری هروقت پول اومد دستت بینیتو ترمیم کن خودتم کارکن به یه درامد برسی رو اعتماد بنفس و اعتماد بنفست کارکن بعد میبینی به هیچی نیاز نداری چون خودتو دوست نداری باید خودتو دوست داشته باشی

والا زشتم نیستی خوبی دیگه مگه همه چه شکلین چرا اگه پیش دکتر خوب بری تغییر میکنی حالا پول عمل نداری ...

بینی خراب،از کجا معلومه دیگه خوب شه آخه دکترم گفت عمل جواب نمیده جنس بینیت ضخیمه و پوست کلفت،غضروفی ضعیفه عمل نکن بزور خودم گفتم عملی کن

بینی خراب،از کجا معلومه دیگه خوب شه آخه دکترم گفت عمل جواب نمیده جنس بینیت ضخیمه و پوست کلفت،غضروفی ...

عکس میزاری یا برم؟

موی بشکافی به عیب دیگران.       چون به عیب خود رسی کوری از آن 
بینی خراب،از کجا معلومه دیگه خوب شه آخه دکترم گفت عمل جواب نمیده جنس بینیت ضخیمه و پوست کلفت،غضروفی ...

ن خوب از گوشتی خوب نتیجه عالی نمیشه داشت قبول دارم اما ی دیگه ن اینکه نشه عمل کنی برو یه دکتر دیگه از گوش و یا دنده  غضروف برمیدارن چطور نداری حتما خراب کرده😕برو نشون چندتا دکتر بده ببین اگه خراب کرده پیگیرشو

ن خوب از گوشتی خوب نتیجه عالی نمیشه داشت قبول دارم اما ی دیگه ن اینکه نشه عمل کنی برو یه دکتر دیگه ا ...

خودم میدونم جنس پوستم زیادی کلفته،بعدشم اینکه بینی ترمیمی خیلی گرونه عملش پیش یه دکتر نشون دادم گفت خیلی نمیشه درستش کرد چون ترمیم مثل عمل اول دارای خاصیت تغیر نیست