2777
2789

بهشون پیام بدید دیگه نمیتونید ادامه بدید و بخاطر خودشه چون رفتارشو درست نکرده حالا بهر دلیلی

ذات واقعیشو میفهمید 

ببینید چی میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کات کردم دیگه نمیخوام برم تو رابطه 

زودتر میگفتی میذاشتم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

باید ببینیم منظور از سمی چیه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

سه سال دنبالم بود رفتم باهاش ی سال باهاش بودم کلی دعوام کرد آخرش و فحش داد چون عاشقش شده بودم و دلشو ...

پسرا کلا دخترایی که ازشون پول میگیرن و به خودشون میرسنو بیشتر میپسندن حس حامی بودن بهشون دست میده 

پسرا کلا دخترایی که ازشون پول میگیرن و به خودشون میرسنو بیشتر میپسندن حس حامی بودن بهشون دست میده

ن عزیز دلم 

من خیلی خوشگلم خیلی هم ب خودم میرسیدم 

ولی طرف سر اینک دو بار برام گل خریده بود و شام حساب کرده بود بم گفت تیغ زن😂

منم کلی براش کادو گرفته بودم 

فک میکنه این دختره تیغ زن نیست 

در صورتی ک کل شواف. دختره واسه دوس پسرای. پولدارشه

۲،۳ باری خیلی جدی گفتمش

محکوم شدم ب اینکه درکش نمیکنم و بین اونهمه مشغله هاش منم دارم به هم میریزمش و فلان... حتی بار اول یک روز کلا گوشیش خاموش کرد گف بابت کاری ک تو باهام کردی فشارم رفت بالا بیمارستانی شدم یبار دیگه ام گف میرم قرص برنج میخورم و اینا

فهنیدم این روش موثر نیست کم کم دور شدم ازش

البت هنوزم با همیم اون فک میکنه بخاطر شرایط خاصیه ک واسم پیش اومده این دوری و ارتباط کم

ولی من دارم بیرونش میکنم از زندگی و قلبم کاملا دیگه

سه سال باهاش دوست بودم بعدش به مدت یه سال کات کردم باهاش تو اون به سال پنج شش بار اومد سراغم که راضیم کنه برگردیم بهم، موفق شد الان بعد هفت هشت ماه مچش رو با یه دختره گرفتم به رو اوردم زود گفت فراموشم کن کات! درک نمیکنم این همه پاردوکس رو

ن عزیز دلم من خیلی خوشگلم خیلی هم ب خودم میرسیدم ولی طرف سر اینک دو بار برام گل خریده بود و شام حساب ...

توجه زیاد کردی سرش گیج رفته  ولی در کل پسرا دوس دارم حامی باشن اینجوری حس قدرت دس میده بهشون