2777
2789

ما تکلیفمون مشخص نیس بخدا😐از ی طرف فعلا بچه نمیخوایم از طرفی هم اگه شد خوشحال هم میشیم 

اما اونجوری تو اقدام نیستم ک تخمک گذاری اینا پیدا کنم دکتر برم از طرفی عم چند ماهی میشه حدودا ۶ اینا 

رابطه بدون جلوگیری دارم کلی باردارم نشدم چرا پس😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥺

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

قصد دخالت ندارم ولی به نظرم تا شرایطتتون مهیا نیست کارای خطرناک نکنین.

اومدین و ماه آینده باردار شدین ، اسید فولیک بدنتون تامینه؟ دندوناتون مرتبه؟

تحت نظر متخصص زنان هستین؟

شرایط مالی تامین زندگی بچه رو دارین؟

زندگی زناشوییتون بلوغ کافی داره؟

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

🥲چیشوده

تاپیکام

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

قصد دخالت ندارم ولی به نظرم تا شرایطتتون مهیا نیست کارای خطرناک نکنین.اومدین و ماه آینده باردار شدین ...

درست میگی عزیزم حرفت عالیه 

از نظر مالی واقعا دیگه هیچکس نمی‌کشه الان دوستم ناخواسته باردار شده ی آزمایش خون رفته ۷۰۰ تومن